martes, 24 de noviembre de 2015

Parlem de "Quinze d'abril" el nou disc de Sommeliers


Sommeliers és un grup de música d’estil clàssic-jazz integrat per cinc noies d’entre 20 i 25 anys provinents del món professional de la música; Rocio Seligrat - Veu, Maria Tió - Violí, Teresa Nogueron - Clarinet, Laia Reverté - Violoncel i Marta Puig - Piano.
El projecte de Sommeliers busca un objectiu molt concret: fer arribar la música clàssica d'una forma diferent a l'habitual a un públic més ampli. 
Per mitjà d''arranjaments de lieder de Toldrà i Mompou, de poemes amb música inèdita, de versions de grans standards i de temes de nova creació, aconseguim fusionar dintre un mateix estil totes aquestes influències, sempre amb una base instrumental clàssica.
Per fer-ho possible comptem amb la col·laboració dels compositors i arranjadors Josep Ollé, Gerard Pastor, Jordi Nus, Jan Fité, Mateu Peramiquel, Eduard Vila.
A més a més comptem amb l'Ariadna Rodríguez Masià com a Dissenyadora i amb el Roger Corredera com a càmera.
Sommeliers va iniciar trajectòria amb el llançament del videoclip "Non-Non de Nadal" a favor de l'Associació Catalana de Fibrosi Quistica


Desprès encetant un projecte de Cooperació amb Catalunya Down amb la versió del "My Way" del Frank Sinatra  el qual es va presentar el proper 24 d'abril a TV3. 


Paral·lelament, es va consolidant com a grup amb els seus temes propis participant en diverses entrevistes de ràdio i oferint nombrosos concerts a diferents municipis de Catalunya.

Ara presenten el seu nou disc "Quinze d'abril" 
Constància, treball, il·lusió... però sobretot l’ajuda de moltes persones, han fet possible que el projecte anés cap endavant i finalment, aquest CD ha pogut veure la llum.
Tot i que a la portada només surten Sommeliers, darrere aquest estoig hi ha un gran equip, no només extraordinari professionalment parlant, sinó també, molt humà, dels seus mecenes 
Arranjadors/lletristes que han col.laborat: Rosamaria Bruguera, Bernat Català Rams, Pascual Chinchilla, Jan Fité, Josep Ollé Sabaté, Joan Monné i Eduard Vila Perarnau, gravació Estudis Medusa: Ferran Conangla Mayor, Jan Valls Miralles i Juanjo Alba, mescles i Mastering: Ferran Conangle, foto: Ricardo Ríos, disseny: Ariadna Rodríguez Masià, revisió textos: Míriam Ruiz-Ruano
i finalment, familiars i amics que ens han donat el recolzament incondicional al grup.

El disc conté grans temes: La plaça del diamant, Lux, Nits d'estels, L.O.V.E., Tendresa d'amor, Quando m'en vo', Abril, T'he trobat, After You've Gone, Cançó de comiat, My way i Últim Avís (Last Call). Cançons amb molt de caliu cantades amb el cor, bona música i 100% projecte femení.

No hay comentarios:

Publicar un comentario