miércoles, 21 de septiembre de 2016

Parlem dels Cranc i el seu disc "Retocats"


Després del seu últim treball compartit amb Go Popitas (http://lamusicaamanseixlesferes.blogspot.com.es/2015/04/cranc-vs-go-popitas-nou-vinil-de-7-amb.html), els andreuencs  Cranc ens sorprenen amb una revisió en format acústic dels seus temes més coneguts.  Sota el nom de "Retocats" (així es com s’anomena el disc) han gravat 7 temes en acústic i han introduït nous sons que s’allunyen del punk al que ens tenien acostumats.  Teclats, violoncels, violins, percussió, saxos, flautes, trompetes i guitarres acústiques han servit per crear aquest nou treball. En aquest disc han comptat amb la col•laboració de Núria Guasch de Lo Petit Comitè als violins, en Ferran Badal de La Folie als vents i Helena Zarco amb la veu de Mare Terra. 

Un nou aire a Cranc es una reconstrucció de les cançons que han tocat mil i un cops, es una nou punt de vista, es reinventar el inventat, sense deixar a part l'energia, la part reivindicativa i la veu trencada. El concepte "Els Cranc" segueix en peu.

Aquest disc els del grup han preferit auto editar-se’l i han tingut la col•laboració d’Up Stairs Estudi. El grup ja ha deixat clar que no han canviat d’estil, que això ha sigut un disc on han volgut experimentar amb diferents sons i estils de música, però que en directe seguiran fent el mateix punk rock que sempre els ha caracteritzat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario