lunes, 24 de octubre de 2016

Parlem de la banda de Mallorca Salvatge Cor i el seu disc "L'U"


Salvatge Cor és un jove quartet de rock mallorquí, fundat a finals de 2013 pel poeta Llorenç Romera Pericàs (guitarra, veu), sota el lema “pop de dormitori & paraula viva”. Nascut com a evolució natural del grup protopunk Please Kill Me, completen la formació Gabriel Abrines Martorell (guitarra), Ferran Bellver Palou (bateria) i Leonardo Prieto Yagi (baix).

Amb una cama a la poesia impresa i l’altra al carrer, l’ideari i les cançons de Salvatge Cor cerquen el seu què en la immediatesa entre músics i públic, i en l’exploració de temes com la identitat, l’alteritat i la intertextualitat entre les diferents arts. Segons 40putes, barregen “d’una forma molt personal influències musicals i literàries que van de Television als Libertines i de Rimbaud a Emily Dickinson”.

Ara presenten "l'U" (Runaway Records, 2015) ha estat gravat, mesclat i masteritzat per David Pringuer a Sa Moana Studio, Sóller, durant la Pasqua de 2015, amb l'artwork dissenyat per Virgínia Garau i la música i lletres de Llorenç Romera Pericàs excepte els textos a "Jaculatòria" (Joan Salvat-Papasseit) i "El poema més salvatge" (Josep Lluís Pomar) i els arranjaments de Salvatge Cor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario