miércoles, 29 de marzo de 2017

Los 4 señores presenten el seu disc

foto de Los 4señores.

Los 4 señores són una banda de Rock & Blues barcelonina. Es forma en 2011 i els seus components són Andrés, Joan, Dani i Manolo, músics provinents de coneguts grups de l'escena catalana dels 80 com Kamenbert, Brighton 64, Killwatts o Wom! A2. Es presenten ara com una banda nova allunyada dels repertoris d'aquestes formacions. Los 4 señores no renega del passat, però lluny de caure en la nostàlgia, es consideren un grup d'ara per al públic d'ara i defensen la seva música com a pròpia del segle XXI.

El so dels Los 4 señores és característic i personal: una base rítmica contundent que obliga a moure els peus, guitarra furiosa, gairebé salvatge; temes cantats amb la ràbia dels perdedors i l'eufòria dels que res conserven per demà. Les influències confessades per Los 4 señores bussegen al pub rock, el garatge o els anys 60.
El directe de Los 4 señores no deixa indiferent: una allau sònic capaç de extenuar a tota la sala. No es prenen presoners.
Los 4 señores té previst llançar un àlbum amb 11 temes que són reflex clar d'aquests anys d'aventura, en els quals s'inclouen dos temes propis "Susi" i "Torn de nit" i versions molt pròpies de temes de Preston xarxa Foster (Tinc molt follet), Dellmar Allen Hawkings (Gat de muntanya), Solomon Burke (estupidesa) o Chris Speeding (perdràs el meu amor), als quals han aconseguit portar al seu terreny: l'inconfusible so de Los 4 señores.

La formació està formada per:
Dani Prenafeta, guitarra
Andrés Verdú, bateria
Joan Llovera, sota
Manolo Crespo, veu

Ara presenten un cd amb el seu propi nom on hi ha temes com Susi, Do the Dog, Tengo mucho duende, Yo soy un cerdo, cariño, Yo sñe lo que soy, Se terminó, Gato de monte, Solo quiere hacer el amor, Turno de noche, Estupidez i Perderás mi amor. Un disc enèrgic, on la potencia del seu rock i les lletres ben treballades fan d'un coalició perfecte per gent que valora la bona música i li apassiona les històries quotidianes i properes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario