sábado, 22 de abril de 2017

Pepet i Marieta "La revolució dels somnis"

 
"Sigues el canvi que vols al món". Amb aquesta premissa com a punt de partida, Pepet i Marieta llancen “La Revolució dels Somnis” (Música Global, 2017).
Un cant a les revolucions del dia a dia que estan canviant la manera de veure i viure el món. La democràcia participativa, l’escola activa o el mateix somriure en són algunes, però també la revolució de la paraula, l’arma social més poderosa per avançar cap al món dels nostres somnis.
I si Pepet i Marieta canten a la revolució és perquè n’han experimentat una d’interna: ja no només canta i composa Josep Bordes, ara també entren veus i temes d'altres membres com el guitarrista Xavi Riba o el saxofonista Carlos Manzanares, que també en signa la producció musical. 
"La revolució dels somnis" suposa una revolució en la trajectòria de Pepet i marieta, que es van tancar a El Tercero Estudios amb la ferma intenció d'oferir un àlbum diferent.
Per aconseguir-ho, han incorporat nous registres com el hip-hop, el dance hall o l’electrònica dins del seu còctel d’ska, rock i reggae, i s'han acompanyat de veus tan originals com les de Mireia Vives de L'amor fora de mapa o Josep Montero d’Oques Grasses.

El resultat és una caixa de sorpreses, un cop damunt la taula del mestissatge més transgressor d’aquest país, que a cop de festa i reivindicació deixarà sense alè tant a habituals com nouvinguts. 

Benvinguts a la Revolució!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario