sábado, 14 de octubre de 2017

De Cara a la Pared publica el seu nou disc "Vida y milagros de Daniel Sanz"

foto de De Cara a la Pared.

"Vida y milagros de Daniel Sanz" (Segell Microscopi, 2017) es el cinquè disc del grup De cara a la pared. Es tracta d'un àlbum conceptual, on a traves de les lletres de les onze cançons  que el composen, es compren una història i el apassionant biografia de Daniel Sanz Morales, un conegut esportista i activista polític de la comarca del Vallès Oriental a la dècada dels 80-90.
El disc segueix sent fidel els principals trets de personalitat  del grup: rock intens i melancòlic amb vocació de directe i amb tornades que enganxen. En aquest cas, l'habitual manera d'escriure i tractar les lletres de les cançons, es suma una major profunditat i una visió madura i compromesa de la realitat.

"Vida y milagros de Daniel Sanz"  acompanyat aquest cop d'un llibre amb onze escriptors comarcals de reconegut prestigi, tots amb un denominador comú, haver tractat el personatge, han escrit un capítol per cada una de les cançons, complementant i composant també en format prosa el relat de la vida de  Daniel Sanz, capítol a capítol i cançó a cançó.

De cara a la pared es un grup de rock amb cinc discs publicats fins ara i més de 15 anys de trajectòria. Es conegut per el seu directe fresc, que combina efectivitat musical amb una gran dosis de teatre i d'energia amb la que sempre volen contagiar el públic, des de el primer minut del concert, fins el últim. Es representativa també la seva particular manera d'escriure, amb texts on es dona una visió del mon generalment vitalista, molts cops a traves d'històries quotidianes.

De cara a la pared  està format per Sergi Ambrosio (veu), Sebas Blázquez (guitarra i veu), Oscar Calls (baix), Enric Duran (bateria), Jaime Giménez (guitarra), Alberto González (teclats) i Marta Torrent (cors).

No hay comentarios:

Publicar un comentario