lunes, 30 de octubre de 2017

Los Peces de Cristina de gira per la Costa Oest: Canadà i USA

foto de Cristina Malakhai.

LOS PECES DE CRISTINA és un projecte liderat per Cristina, cantant i compositora sabadellenca  que, a part de passar per grups d'altres estils des del rock alternatiu fins al jazz, va decidir llançar el seu projecte en solitari per a un altre tipus de composicions. El seu segon àlbum 'Sky' ha arribat al Nombre # 1 a iTunes Spain i el seu àlbum debut 'El temps que vaig guardar' va arribar al TOP # 2 de Álbums Pop a iTunes Espanya amb un disc en català, castellà i anglès, produït per Marc Morgione (Antònia Font, Delorean, Za!) i que compta amb col·laboracions com la d'Oriol Saltor (la Porta dels Somnis) a la guitarra o Abel Garriga al piano. El van presentar en més de 80 concerts entre sales i festivals, passant per ciutats com Barcelona, ​​Londres, Amsterdam, Nova York, Nashville, etc. Van ser elegits Millor Àlbum Debut a la Revista MundoPop i el seu videoclip "El temps que vaig guardar" ha estat seleccionat en 5 festivals internacionals de cinema i audiovisuals. En 2016, fruit dels seus viatges, concerts i col·laboracions, va decidir treure "Mermaids and Sharks", un EP especial de col·laboracions amb músics d'Anglaterra i els EUA on trobem cançons de diversos estils que parteixen del pop amb tocs de soul, jazz, country i fins i tot reggae. Aquest any, després d'experimentar amb diversos colors, amb 'Sky' ens brinden un so nou amb tocs electrònics i una producció molt fina i alhora atrevida de la mà de Marco Cinelli des de Londres. Per seguir descobrint nous oceans sonors.

A la primavera va sortir el seu nou disc "SKY" produït entre Londres i París per Marco Cinelli amb un nou toc de sintetitzadors i electrònica treballada delicadament. El van presentar per alguns mitjans i sales de la geografia espanyola, concerts en format semi-acústic o en format de banda completa amb 5 components. A l'estiu, Cristina, cantant i creadora de LPC, el va presentar en format acústic pel nord d'Irlanda i ara s'ha portat tot el set per presentar el nou disc per la Costa Oest.
Més de 15 dates confirmades entre el Canadà i els Estats Units on presentarà el seu nou so d'aquest àlbum amb la seva ja inseparable microkorg i el seu kit electrònic.

Fa un temps va començar amb triplet de concerts. Hem enlairat. El tret de sortida ha estat a l'illa de Vancouver, a la seva capital Victòria, i seguint per Seattle, San Francisco, Los Angeles i altres ciutats de la costa de Califòrnia.

C A N A D A

Setembre 15th, 8pm - Northern Quarter - VICTORIA, CANADA

Setembre 16th & 22nd, 7pm - Evedar 's Bistro - Langford, VANCOUVER ISLAND, CANADA

Setembre 17th, 3pm - Duncan Showroom - DUNCAN, CANADA

Setembre 20th, 7pm - Gorgeous Coffee - VICTORIA, CANADA



U S A

Octubre 1st, 8pm - Tim 's Tavern SEATTLE - Washington, EUA

Octubre 11th - The Revolution Cafè - SAN FRANCISCO - CALIFORNIA, USA

Oct 18th, 7pm - The Wine Bar - LONG BEACH, LA - CALIFORNIA, USA

Octubre 20th - Ora Pool Party - VENICE - CALIFORNIA, USA

Octubre 21th 7pm - Silverlake Lounge - LOS ANGELES - CALIFORNIA, USA

Octubre 23rd 9pm - The Viper Room - WEST HOLLYWOOD - CALIFORNIA, USA

Oct 24th 7pm - 4th Street Market - SANTA ANNA - CALIFORNIA, USA

Octubre 26th 7pm - Old Towne Pub - PASADENA - CALIFORNIA, USA

Octubre 28th - Earth Altar Studio - EAGLE ROCK, LA - CALIFORNIA, USA

Octubre 30th 10pm - TR! P Santa Monica - SANTA MONICA - CALIFORNIA, USA

Novembre 8th - The Depot, SFSU - SAN FRANCISCO - CALIFORNIA, USA


No hay comentarios:

Publicar un comentario