viernes, 3 de noviembre de 2017

Joan Queralt & The Seasicks estrena "Niagara Park" l'avaçament de "Purple Cannon"

foto de Joan Queralt & The Seasicks.

"Niagara Park" és el primer single avançament del que serà el nou disc de Joan Queralt & The Seasicks: "Purple Cannon".

Aquesta cançó suposa una evolució en el so que de manera natural s'ha anat allunyant de les arrels americanes per submergir-se al dreampop, del qual, la banda, ja havia mostrat algunes pinzellades en l'anterior treball "Time Made of Sand "(La Cúpula Music, 2017).

El single va ser gravat en ArcticWave Studio, produït per Ignasi Miranda, mesclat per Roger Marín de Blind Records i masteritzat a WhaleAudio. El disseny de la portada del single és de la il·lustradora Ligia Olmos.

A l'estudi Joan Queralt es va encarregar de les guitarres, la veu i els cors. Ignasi Miranda del baix, guitarres i sintetitzadors. Ivan Morales de la bateria. Carolina Delgado (Julieta Jones) dels cors.

Després de treure "I Miss The Waves" (RHRN, 2013) i "Welcome Home" (RHRN, 2015) en solitari, Joan Queralt va decidir unir-se a The Seasicks per gravar conjuntament "Time Made of Sand" (La Cúpula Music, 2017).

El proper LP de la banda sortirà a la llum el divendres 20 d'abril de 2018 amb el títol de "Purple Cannon".

foto de Joan Queralt & The Seasicks.

De Joan Queralt s'ha destacat la cura que posa en cadascuna de les seves composicions i la capacitat que té de fer coses inversemblants amb la guitarra, arribant a expressar amb ella tant com amb la seva veu. Sovint, es l'ha comparat amb la sonoritat de mites com Jeff Buckley, Ben Howard o Elliott Smith.

Per si fos poc, pot presumir d'haver pujat a alguns dels escenaris més emblemàtics del nostre país, sol o amb la seva banda, com la Sala Apolo, Razzmatazz, El Gran Teatre del Liceu, Moby Dick, participar en festivals com El Grec, Festival Gegant, ERA Festival, Petits Camaleons, Músiques Sensibles o Festival dels Jardins de Pedralbes i d'haver telonejat a artistes internacionals de la talla de Noah Gundersen, Ludovico Einaudi, This Wild Life o els nacionals Smile i Isolda.

La formació de Joan Queralt & The Seasicks ha rebut alguns canvis: el bateria Ivan Morales ha estat substituït per Sel Lee. La banda també ha incorporat a Ian Olaizola al baix. Passant de trio a quartet per oferir més detalls i textures en els seus directes quedant així:

Joan Queralt (Veu i Guitarra) · Ignasi Miranda (Guitarra i Teclats) · Ian Olaizola (Baix) · Sel Lee (Bateria).

No hay comentarios:

Publicar un comentario