miércoles, 31 de enero de 2018

Sara Terraza i el seu EP "Sara Terraza & The Black Sheep"


Sara Terraza desprèn energia i vitalitat en el seu primer disc, 'Sara Terraza & The Black Sheep’ 

Nascuda a Barcelona (1995), Terraza presenta el seu EP ‘Sara Terraza & The Black Sheep’ de sis cançons, envoltada dels músics que l'han vist créixer musicalment i que han tingut un paper clau en la construcció del seu primer capítol en el món discogràfic. Atreta per la potència i autenticitat de les grans veus del gènere, les seves cançons són el reflex de sentiments i vivències personals. Lletres sobre l'amor, els sentiments per la música i la voluntat de viure agafen forma a ritme de pop-soul i amb el desig que els oients puguin fer-se-les seves.

Amb l'objectiu de treballar amb un so orgànic i autèntic el disc està gravat amb tots els músics al mateix temps. La presència de sintetitzadors al llarg del disc aporta una textura d’avantguarda al conjunt de la producció.

Sara Terraza va començar a formar part a l’escena musical després de la seva participació com a solista del Cor Geriona i el programa televisiu ‘Oh Happy Day’ de TV3.
’Share your song’, carta de presentació d'aquest treball discogràfic editat per RGB Suports, parla sobre què és per a ella a música, què li provoca i com la fa sentir.

Per coneixer més sobre Sara Terraza us deixem amb el Balcony TV:




“El senzill convida a la gent a obrir-se, compartir amb la resta allò que duu dins. 
 Com a mi la música, que em fa vibrar”

Sara Terraza

No hay comentarios:

Publicar un comentario