martes, 6 de febrero de 2018

Can Canalla ens presenta el seu disc "Todo se lia"



CAN CANALLA és un grup de música, és un lloc de creació, una declaració d’intencions, un estil de vida dedicat a la composició i l’evolució del mestissatge i a la seva interpretació. Però sobretot, és la casa on viuen alguns membres de la banda.
La setmana passada es va presentar el seu primer disc "TODO SE LIA" (Segell Microscopi, 2018) sota l'ala, aquest grup de sonats del Vallès aborda els escenaris amb la música i la festa més canalla!
Músics del Vallès Occidental i del món en general Tot i que el projecte neix entre músics de Sabadell, a mesura que va creixent s’incorporen músics provinents de diversos llocs del Vallès Occidental, de les terres Catalanes i del món en general, aportant diversos estils musicals com ara el Reggae, Rock, Ska, Funk… i la Rumba, que fa de fil conductor en aquest grup mestís.

Un disc amb comença amb una cançó que porta titol del disc "Todo se lia" amb un ritme de rumba i de festa a l'estil Muchachito amb un vents enèrgics i una veu potent. Desprès toca el son amb "El más humilde del mundo" un cançó amb molt de ritme on col.labora Pau Lobo de la Sra Tomasa. El track 3 "Sempre en mi" comença amb tranquil·litat i va adquirint el ritme adient, potser la cançó més pot que acaba sent una rumba amb molt sentiment. "Les flames del teu cos" es la cançó que ja el grup va fer d'avançament amb un videoclip molt treballat i amb actors invitats. "La negra" es la següent, una cançó de mig temps amb molt de son, rumba i tocs de swing que parla del dia a dia i la mala i bona sort que marxa i torna de les nostres vides, cal prendre la vida amb humor i actitud. "L'equilibri" un bon ritme en forma de cançó amb la col·laboració de Gerard Aledo del grup Animal, una cançó creativa on la força i equilibri fan d'un tema ballable i creatiu. "Amigo Rajad" es la darrera cançó rumbera i de "carnaval" que anima Can Canalla i fa ballar a ritme de rumba la cançó del amic Rajad. Per tancar disc hi ha una cançó molt tendre "L'últim petó" es una balada que creix a ritme mestís i fa que el tancament d'aquest disc acabi de manera més emocional i sentimental, fent creure que la música toca l'interior de la persona sempre i quan estigui feta amb tot el cor, com es el cas.

Aquests són els 10 components de la banda Can Canalla que han fet possible el disc:
- Guim Mogas ( Guitarra )
- Guillem Busquets ( Baix )
- Diego Roman ( Bateria )
- Albert Albuquerque
- “Keke” ( Percussió )
- Sandra Tarrés ( Piano )
- David Solernou ( Trompeta )
- Guillem Jara ( Saxo )
- Jordi Montasell ( Trombó )
- Anna Farriol ( Veus )
- Cesc Miralles ( Cantant )

Podeu escoltar el disc sencer a https://www.youtube.com/watch?v=WOJ1G1_YSQA&feature=youtu.be o descarregar al web http://cancanalla.com/

Oberta contractació amb LMALF marina@lamusicaamanseixlesferes.com o 662452344.


No hay comentarios:

Publicar un comentario