martes, 20 de marzo de 2018

"Arribes tard" primer disc d'Andrea Mir


“Arribes tard” és el primer treball de la cantant, pianista i compositora rubinenca Andrea Mir. Els temes que el conformen, tots ells temes propis i en català, beuen del Pop i del Neo-soul. 
Un conjunt de 10 temes on l’Andrea es despulla mostrant-nos algunes de les seves vessants vitals. D’aquí la importància de les lletres de les cançons i el desig d’avançar musicalment en diferents registres. El disc és pura emoció fins a arribar a un alto el foc necessari on preval el goig de viure.
El disc ha estat enregistrat a Wave Factory Studio sota la producció de Dani Campos i Vic Mirallas, mesclat a Medusa Estudio per Roger Rodés i masteritzat per Ferran Conangla. A més, compta amb reconeguts músics del panorama musical català com Miki Santamaria (baix), Antonio Torres (bateria), Jordi Bastida (guitarra) i Dani Campos (teclats), i amb les col·laboracions d’altres músics com Adri González (teclats), Pau Brugada (rap) i Vic Mirallas (saxo).
El llançament del disc serà el pròxim 6 d’Abril, i el concert de presentació el 25 de Maig al Marula Café de Barcelona. 

TRAJECTÒRIA
La música forma part de la vida de l’Andrea des de ben petita. És la gran de tres germanes i, tot i que cap membre de la seva família són músics, els seus pares han fet tot el possible per ajudar-la en la seva educació musical. 
S’ha format en diferents escoles com l'Oriol Martorell, on va estudiar el grau professional de música i el piano com a instrument principal; el Conservatori Municipal de Barcelona, on va finalitzar el grau professional i va ser guanyadora dels Premis d'Honor de la seva promoció i l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), on va estudiar el grau superior d'interpretació (piano) en l'àmbit de la música clàssica i contemporània.
Al mateix temps que es forma en l'àmbit de la música clàssica i el piano, la música moderna i el cant també l'acompanyaven en tot aquest camí. Comença a fer classes de cant i guitarra elèctrica als 12 anys i forma la seva primera banda de temes propis i versions als 13 anys.
També es forma en la disciplina de la dansa i el teatre musical a les escoles Coco-comin, Eulàlia Blasi, Aules, Eòlia i Som-hi dansa.
El 2015 marxa a Nova York, on a més de viure dels "tips" i de les classes particulars de música, comença a treballar amb el productor Andros Rodriguez de la companyia Advanced Alternative Media Inc. (AAM) i estudia amb el fundador de l'escola Vocal Coaching New York, Justin Stoney
És a partir d'aquesta experiència i de conèixer molta gent que l'inspira, sobretot en l'àmbit artístic, quan s'adona que el que m'és l'omple és la composició i la producció de la seva pròpia música.
Així doncs, aquests darrers anys ha centrat la seva energia i dedicació en aquesta direcció.
I recull els fruits d’aquesta realitat aquest any 2018 amb la publicació del seu primer disc en català, "Arribes tard".

No hay comentarios:

Publicar un comentario