domingo, 25 de marzo de 2018

El canari Javier Dorado estrena el treball "Noches encendidas"


JAVIER DORADO és un músic canari que rescata una cançó no publicada inèdita del donostiarra Mikel Erentxun i ho fa en un embolcall del track número 3 cd anomenat “Noches encendidas”(Rock CD Records, 2017). A més el fet implica que es faci un duet amb el propi artista Mikel Erentxun en aquest disc de “Vintage rock”, en el que també inclou la col·laboració del poeta i artista Jesús María Corman, que ha escrit totes les lletres que ha musicat JAVIER DORADO.

El disc inclou cançons com "Si tu no estàs (junto a mi)" una balada d'amor i desamor que reflexionant de quan s'estima sense ser correspost, "Entraste en mi vida" una cançó d'amor amb grans lletres: quan un amor ens entra a les nostres vides amb una gran frase "el milagro imperfecto: en el que tu inentabas hacer arder la leña helada" i "entraste en mi vida justo cuando yo habia salido de ella" , "Te odio con todo mi amor"  un pop-rock desenfadat de rebel·lia on reflexiona sobre la vida i acaba amb una gran conclusió "la vida es una pregunta que se contesta con tu vida" i per acabar "Todas las vidas que le robo a la vida" un gran reflexió de la vida i el amor com no podia ser menys, on el piano i guitarra lliguen a la perfecció acompanyats amb un so de mandolina molt bonic i amb la veu trencada d'aquest artista.

La banda la forma: Javier Gómez "Skunk" (bateria i percussió), Santi "SweetFinguers"Martin (baix), José Ángel "Yusepe" Herranz (guitarra elèctrica i slide) i Javier Dorado (veu, guitarra acústica, mandolina, slide i piano i B3). El disc està produït per Luís del Toro;  arrengaments Javier Dorado i Luís Estévez. preproduit a Dorado Studios (Tenerife) entre juliol i setembre de 2016 i gravat el octubre de 2016 i gravat a octubre de 2016 a Estudio Uno (Madrid), asistent de gravació Omar Carrascossa i mesclat i masteritzat en Bull Romm Studio (Madrid) entre gener i març de 2017 per Luis del Toro. Pel que fa al disseny vintage es a càrrec de Aliados Producciones.

JAVIER DORADO té com referències musicals i estètiques a Roy Orbison, Chris Isaak o Richard Hawley… plasmades en aquest disc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario