viernes, 9 de marzo de 2018

Gonçal presenta el seu cinqué disc "Suite de Suites"


Ja fa temps seguim la pista de GONÇAL (El vam entrevistar al blog i parlar del seu treball Back to Catalonia) i ara que treu nou disc en seguirem parlant.
GONÇAL es un grup musical liderat per Gonçal Perales amb un estil propi amb influències del pop més simfònic. Músic, cantant, multinstrumentista, productor i enginyer de so amb una amplia trajectòria dins del panorama musical català, l'any 2006 va debutar amb el seu primer disc "Cançons Hamburguesa", un homenatge al gran Brian Wilson. Amb el projecte “Poble Indentificat” (2009) guanya diversos premis com l’Amanid Sound o l’Enganxa't i Concurs de la Salitja. Al 2011 estrena el pseudo-musical "Back to Catalonia" 
Ara presenta el seu nou treball titulat "Suite de suites" (Quimera Records, 2018), un recull de les composicions que ha realitzat en els últims temps i que inclou el seu últim senzill, del qual ha realitzat també un videoclip titulat 'Profe tinc pipí'

El disc està estructurat com es feia més en el món clàssic, amb suites; varies parts on desenvolupa feina i aficions del músic:
- La primera com diu ell es la Suite Escolar "Un mati a l'escola" i es la part més tendre i sensible amb cançons com "Profe tinc pipi", "Una nota a l'agenda" i "Torna al cole".
- La segona una afició esportiva, que trobem inclòs en el seu logo, la Suite Ciclista "Un migdia amb bici" amb cançons com "Ets el número 1", Solomillo de Nandrolonas" i "Respetame" aquesta darrera sobre la distancia de 1'5m de respecte entre cotxe i bici.
-La tercera, una passió, El circ: Suite circense "una tarda al circ" amb "Que comenci la funció!", "El domador covard" i "El pallaso ploranet" una ironia a la vida i un canvi de rols en aquestes dos darreres.
- La darrera passió es pel barri de l'artista, Sants i es la Suite Santsenca "una nit a sants" amb cançons "El meu nou barri de Sants", "La nit" i "Calidoscopi" on col·labora també en una narració la santsenca Núria Feliu.
Acaba  amb un mix de suites anomenat "Suite de Suites" i amb un bonus track "My Teacher".

Un disc emocional, vital i enèrgic que tracta la quotidianitat a traves de lletres i música potent ben treballada, donant no tant sols importància a la música sino a la lletra (el contingut). 

El disc ha estat enregistrat a Lurrex Productions per Gonçal entre 2011 i 2017 excepte "Respétame" i "My teacher" (Miguel Garcia) a MGP i "Solomillo de Nandrolonas" (Roger Gascón" a Cadenza Studio i amb més de 18 músics que ha col.laborat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario