miércoles, 14 de marzo de 2018

Graut presenta el seu segon disc "Manual Nadir per a Nòmades Zenitals"


Desprès de recórrer el camí amb el seu folk al jazz passant per el blues i el rock del seu primer disc "Limit's" (podeu llegir aqui crònica al blog LMALF) ara GRAUT presenta "Manual Nadir per Nòmades Zenitals (Microscopi, 2018) el seu segon disc que ha sortit el 9 de març, un relat musical del trànsit del camí de la vida, reflexe d'ombres i llums, neguit i dolor, esperança i orgull, on les cançons neixen i creixen explorant la seva identitat pròpia, ara ja inconfusible.
El disc ha estat gravat, mesclat i masteritzat a Sidi Studios per Freddy Solves i Michel Solves.
Graut són: Toni Grau (guitarra i veu principal), Pere Ayala (guitarres, dobro, mandolina, pedal steel i cors), Ángel Blànquesz (baix i cors), Freddy Solves (piano i teclats) i Micheal Solves (bateria i cors). I la col.laboració de Marc Prat al contrabaix, Joan "Walter" Ego Diaz amb l'harmònica i Albert Pedragosa (guitarra i cors).
La sensibilitat per fer música i fer-la ben feta, es un dels segells de Graut i les lletres vitals on mes o menys tothom si pot sentir identificat fan una convinació poderosa, la mescla d'estils i una creativitat fan d'aquest disc un dels més destacats d'aquest inici de 2018.


No hay comentarios:

Publicar un comentario