lunes, 12 de marzo de 2018

La Fundació Tony Manero presenta "Lugares comunes"


FUNDACIÓN TONY MANERO: La banda pionera de la música disco-funk a l’Estat espanyol, ens presenta el proper 16 març el seu nou treball després  d’haver fet vint anys de trajectòria. Un disc  íntim, ple de bellesa,ritme i sensibilitat en el que lluny d’acomodar-se, la banda dóna un pas endavant en la seva constant evolució i recerca d’un llenguatge propi dins l’escena negre nacional.
El disc és una col·lecció de vuit cançons que es poden tastar en la intimitat o ballar als clubs. Grooves d’harmonies precioses que ens evoquen al jazz-funk  dels 70, però amb la pulsió rítmica de les produccions de la música negre  actual, picades d’ull al so àcid –jazz dels 90 i la personalitat pròpia de la banda en un gran moment de maduresa  creativa. Una Fundación  menys disco, però més soul.

Soul sofisticat i contemporani que parla dels llocs comuns als que fa referència el nom del disc, d’elements fonamentals de la vida de tots nosaltres: la família, d’aquells que hi són i dels que han marxat. (Algoritmo, Antes de que te olvides de mi), l’amor (Beibi), la paternitat (Bruno & Mia),els amics (La Llama),els moments importants (Sin Querer) i la vida quotidiana (Nana). Llocs als que tornem per sentir-nos millor per retrobar-nos amb nosaltres mateixos, tractats als texts  d’una manera tendra, planera i natural, buscant la proximitat i la complicitat amb l’oient. Un disc escrit en primera persona que parla de coses importants de la vida.

Els Manero abandonen per un moment la seva zona de confort, l’hedonisme  disco i ens brinden unes composicions madures i coherents amb el moment vital en que es troben els seus components.
Lugares Comunes és una experiència única, una fusió calenta de ritme i sensibilitat, de ball i bellesa, d’amor i humor, de nostàlgia i projecció cap el futur.
La primera edició del CD es presenta en una edició Deluxe limitada a 300 unitats numerades amb un artwork clarament inspirat i a la vegada homenatjant les portades dels vinils de CTI Records.

PROPERS CONCERTS:
-14.04 Madrid - Cafe Berlin     
-20.04 Girona - Festival Strenes
-27.04 Barcelona - La Farinera  
-05.05 Zaragoza - Sala López 
-25.05 Sevilla - Sala X


No hay comentarios:

Publicar un comentario