jueves, 19 de abril de 2018

Canta Canalla presenta el seu primer treball de cançons infantils


Des de Borbotó (l’Horta Nord) arriba CANTA CANALLA, una nova proposta musical per als més menuts. El grup es va formar en 2017 per cinc músics valencians amb la intenció de donar a conèixer un repertori musical familiar d’estil i temàtica molt oberta i diversa. 

El seu primer treball discogràfic consta de 7 cançons i serà presentat el pròxim diumenge 22 d’abril a la plaça de la Constitució de Vilamarxant, dins dels actes programats per al Dia del Llibre.

Eclecticisme musical amb altes dosis d’humor
Canta Canalla combinen una gran varietat d’estils musicals amb altes dosis d’humor. Ells mateixos expliquen que “fem música familiar, però no donem la nota, o això intentem. Ballem un vals valent que va lent, dormim en bressols peluts, passegem ranxeres, bevem blues i rock, berenem tangos, dissimulem rumbes, televisem funky i falsegem el country abans de tergiversar boleros. I obrim una bossa nova, ja envellida. Ens volem eclèctics, canalles, un poc piròmans i apàtrides, però no del tot. Desconfiem dels qui no tenen sentit de l’humor i, segons com es mire l’abecedari, tenim canes i ganes”.

Pel que fa al contingut de les lletres, podem trobar personatges d’allò més dispars i divertits: un gall del ciberespai que okupa corrals, un superheroi sense poders, el iaio llaurador que esmorza faves tendres i olives partides, uns pares molt pesats, un xiquet molt “obedient”, una oda al carpe diem i una tele amb molt de funk.

Canta Canalla són Edu Marco (veu principal), Ferran Bataller (teclat, acordió i metal·lòfon), Paco Arroyo (guitarres i cors), Carme Laguarda (baix i cors), i Javi Vega (bateria). El disc va ser enregistrat a l’estudi Bit Beat Boy de Benaguasil i ha comptat amb la col·laboració de Paco Arroyo com a tècnic de so. Canta Canalla ha estat masteritzat per Sepul Sound; el disseny gràfic és obra de Pep Redó i les fotos de Migue Marco.




No hay comentarios:

Publicar un comentario