sábado, 7 de abril de 2018

El quintet folk del camp de Tarragona Saurí presenta el seu cd "Música positiva"


SAURÍ és el quintet format per músics del Camp de Tarragona que neix el 2014 i d'ençà de llavors ha publicat el seu primer treball discogràfic (Música Positiva, autoeditat), han guanyat el Premi de votació popular del Concurs Sons 2016 i realitzat concerts arreu del país.
Avui 7 d’abril tornen a Manresa, concretament a la sala Kursaal a les 19:00 hores i el proper dia 5 de maig estaran al Soda Acústic de Barcelona, per oferir un concert que asseguren que sorprendrà, tant per l’originalitat sonora de les seves músiques com pel contingut de les lletres que faran activar, capgirar i remoure els sentits dels espectadors.

Quines aportacions artístiques ofereix SAURÍ?
SAURÍ ofereix al públic una àmplia i fresca varietat d'estils en els temes del seu directe, barrejant la base de la música pop, bombo-caixa amb timbres d'instruments com el bouzouki, la tarota o l'arpa. En el que ells anomenen folk-festiu. Tot això està complementat amb un missatge molt intimista que parla de la sinceritat, les vibracions o l'atzar... Val la pena nomenar que els cinc músics provenen d'estils musicals molt diferents (folk, pop, clàssica, rap, rock...) i toquen diversos instruments, oferint un espectacle implícit dalt de l'escenari, ja que canvien d'instruments més d'una quinzena de vegades durant el concert donant-li vida i un ampli ventall de paisatges sonors.

El disc és enèrgic, amb tot el bo i millor de la música més tradicional però vista des d'un punt modern, una actualització de les bandes folk amb gresca, bona música i una bona harmonia de grup. Cançons com: Brilla, Pachamama, Alegria, Pals d'estrelles, Pobles i Som gotes son cançons vitals, joves i enèrgiques que us recomanem a escoltar. Nou folk des del Camp de Tarragona posa les bases d'una gran banda que de ben segur sonarà i no deixarà indiferent a ningú.


Membres del grup:
Sergi Clofent al violí, arpa, acordió i veus.
Pau Josa al baix, bombo i veus.
Albert Medina al fagot, tarota, flauta i veus.
Enric Rovira a la veu, guitarra acústica, ukelele i bouzouki.
Jordi Torrents a les percussions mediterrànies.


No hay comentarios:

Publicar un comentario