martes, 17 de abril de 2018

GESSAMÍ BOADA ens presenta el seu disc debut anomenat “White Flowers”


“White Flowers” (Segell Microscopi 2018) és el títol del primer disc de Gessamí Boada, un àlbum d'onze temes propis que flueixen entre el pop i el jazz. Es tracta de cançons majoritàriament en anglès, però també en català. Empra la seva llengua materna en temes més personals com “Mirades” o “Gira”, una cançó en defensa de la llibertat de la dona. Hi trobem peces melòdiques, com el single “White Flowers”, però també rítmiques com “Blah Blah Blah”. Acompanyada de músics reconeguts com Kquimi Saigi, Pau Figueres, Pep Terricabras o Bernat Guàrdia, aconsegueix una producció musical elegant i de gran qualitat.
La proposta s'acaba d'arrodonir amb col·laboracions molt especials. Inclou dos duets exquisits: “T'enviaré”, amb la veu de Judit Neddermann, i “Angel's Lullaby”, un tema que compon i canta amb l'alemany Léon Rudolf; i músics col·laboradors: Kquimi Saigi, Pep Terricabras, Bernat Guàrdia, Pau Figueres, Víctor Mirallas, Dídak Fernández, Alex Rodríguez, Clara Gorrias, Estel Boada, Albert Carrique.
El disc ha estat enregistrat a: Art 59, Microcosmos estudi, BSO i CutRecords (2016 i 2017)
Un disc emotiu, on la força i la passió destaquen juntament amb lletres potents i una musicalitat sorprenent, creativa i que ens evoca molts sentiments.
Gessamí Boada destaca per una veu privilegiada plena de matisos i per una sensibilitat especial a l'hora de compondre cançons. S'introdueix en el món de la música des de ben petita i tot i que el piano sempre l’ha acompanyat, la seva especialitat és la veu. Es forma al Taller de Músics i es gradua en Música Moderna i Jazz a l'ESMUC. També estudia “songwriting” a la Popakademie Baden- Württemberg (Alemanya). Des de llavors, no ha deixat de trepitjar escenaris com a líder i com a corista en diverses formacions. Ara presenta el seu projecte més personal, un disc de composicions pròpies que porta per títol “White Flowers” i que es plasma amb un molt bon directe.
Una de les propostes més sorprenents d'aquest 2018 en el ambit de jazz-pop que ens atrapa per la seva força, passió i emoció.


No hay comentarios:

Publicar un comentario