lunes, 9 de abril de 2018

O'Funkillo torna amb "20 años a Jierro & 30 Amigos Embrutessio"


O'Funk'illo, el retorn de la banda original. Els creadors del funky andalús embrutessío tornen amb magnificència i celebren els seus 20 anys de carrera amb "20 Años A Jierro & 30 Amigos Embrutessío"(Spyro music, 2018), amb la col·laboració de Maldito Records; un disc doble que va sortir el passat  divendres 9 de febrer, en totes les plataformes digitals i, a partir del 23 de febrer, a totes les botigues físiques, amb les seves millors cançons gravades de nou i amb trenta col·laboracions de luxe.
El 1998 neix una súper banda a Sevilla anomenada Els Motherfunkers, formada per quatre dels millors músics de la ciutat. Dos anys després i després de canviar el nom, va aparèixer al mercat el disc que va regirar els budells de funk / rock / metall a Espanya: O'Funk'Illo acabava de llançar el seu primer llarga durada i la indústria musical i el públic sobirà es van posar als seus peus. Després d'aquest primer disc homònim, el van seguir altres quatre que van portar a la banda a tocar en els festivals més prestigiosos del país, a guanyar nombrosos premis i a donar més de 1.500 concerts en la seva carrera fins a la seva desaparició el 2016.
En 2018, 20 anys després de la seva creació, O'Funk'illo reapareixen amb magnificència amb la formació original formada per Andreas Lutz (Veu), Pepe Bao (Baix) i Javi Marssiano (Guitarra), els creadors del "Funky Andalús Embrutessío" amb un disc doble amb tots els seus èxits gravats de nou amb col·laboracions de luxe. Una veritable festa de disc per a un 20 aniversari BRUTAL.


No hay comentarios:

Publicar un comentario