jueves, 26 de abril de 2018

Pipo y el Cateto Opuesto presenten disc "Mutante y persona"





La música d’autor i els ritmes llatins prenen forma ‘Mutante y persona’, el nou disc de Pipo y El Cateto Opuesto. L’àlbum, resultat de la varietat de procedències musicals dels seus components, aporten influències diverses i donen forma al seu fil conductor: la importància de les lletres i la cançó d’autor.

Sota les influències d’artistes internacionals com Rubén Blades, Kiko Veneno, Gato Pérez, Concha Buika o el mateix Peret, l’objectiu de la banda no és altre que el d’harmonitzar les lletres del seu cantant, Pipo Moraleda, amb la finalitat de donar un missatge optimista i carregat de vitalitat.

Amb la gravació d’aquest disc ‘Mutante y Persona’ Pipo y El Cateto Opuesto persegueixen dos objectius fonamentals. D’una banda, donar a conèixer els nous temes sota un caràcter més madur, íntim i proper i d’altra, posar en valor d’essència de qualsevol cançó com és la lletra de les cançons.

Amb aquest nou álbum, Pipo y el Cateto Opuesto conviden a l’oient a gaudir de les càlides melodies, al mateix temps que s’impregni del missatge reflexiu i optimista de les seves lletres.

“La Piel del Gato”, carta de presentació de l’àlbum, és una bona mostra del caràcter general del nou treball ja que ensenya la musicalitat de la banda i la seva passió pels ritmes llatins i rumbers.


El missatge que es desprèn del senzill no és altre que el de reivindicar l’esperit canviant i eclèctic propi de la condició humana i saber escollir el millor de cada cosa o moment. “Mutante és aprendre a estimar-nos” assegura en Pipo Moraleda.

Després d’haver presentat les cançons del seu treball anterior per les principals sales del país i compartit el seu talent als principals festivals de música, el nou treball de Pipo y El Cateto Opuesto surt a la venda aquest divendres 27 d’Abril i estarà disponible també a totes les plataformes digitals. A més, l’artista estarà presentant aquella mateixa nit el disc a la Sala Marula de Barcelona.

Propers concerts 
•22 de Juny: OBohem Le Bar Cultural. Toulose. Francia.
•23 de Juny: Presentació “Mutante y Persona” Instituto Cervantes de Toulouse.
•1 de Juliol: Festa Major del Carmel, Barcelona..
•7 de Juliol: Vagó de Callús. Manresa, Barcelona.
•29 de Setembre: Casal de Barri Bocanord.

No hay comentarios:

Publicar un comentario