domingo, 10 de junio de 2018

La Banda del Panda presenta el avançament "Rumba Bastarda"


La Banda del Panda presenta el nou single, avançament del seu tercer disc “Rumba Bastarda” (Kasba, 2018).
El single es podrà trobar el proper dimarts 5 de juny a totes les plataformes digitals.
Es presentarà en directe el proper 9 de juny a la Festa Major del barri del Coll de Barcelona.
La Banda del Panda avança el primer tema del seu nou disc que veurà la llum després de l’estiu.
En aquest tercer disc, el grup ha apostat per triar un títol que defineixi el que fan: “Rumba Bastarda”; el mateix títol que el tema que s’ha escollit com avançament. Un estil que “neix als barris populars amb la barreja de la rumba catalana d’arrel amb altres ritmes que s’escolten al carrer com la cúmbia, el hip hop, i fins i tot el reggaeton”. Amb 9 anys a les seves esquenes la Banda del Panda ha evolucionat fins a trobar el seu propi espai en el panorama musical català “La nostra música no té raça i neix al barri, producte de les barreges que hi ha a les gran ciutats: és catalana i xarnega, clàssica i moderna, festiva i compromesa” afirma el sextet de Barcelona.
La Banda presentarà després de l’estiu el seu tercer disc en 9 anys on ha anat omplint pavellons i festes majors de tot Catalunya passant per altres països o comunitats autònomes com França, Madrid, València i Aragó. “Fem música popular amb orgull i el cap ben alt” asseguren.
L’estrena de la cançó que han avançat de l’àlbum disc serà, com no podia d’altra manera, el 9 de juny a la Festa major del barri del Coll de Barcelona, un dels centres neuràlgics de la seva música, i preveuen arrencar tot seguit una gira per portar la seva Rumba Bastarda arreu del país.


1 comentario:

  1. Estaba buscando por el buscador musica nueva del 2018 y he llegado a tu blog amig@, es TOP, me ha gustado tu contenido, nosotros hemos lanzado un videoclip con bastante calidad hace muy poco tiempo, si quieres puedes verlo a ver que te parece. Un cordial saludo !!! Nueva Musica 2018: Nuevo Videoclip - Mix 2018 Urban Music

    ResponderEliminar