jueves, 5 de julio de 2018

Festival Essències 2018


Un espai únic, un esdeveniment únic. Ubicat en un entorn excepcional, a Montblanc, la tercera edició del Festival Essències tindrà lloc els dies 25 i 26 d'agost. Enguany oferirà un maridatge diferent per a cada nit, música i gastronomia en un entorn exclusiu.

El millor del jazz amb Andrea Motis i La Vella Dixieland
Dr Calypso, Pablo Hasél, Yacine Belahcene, Adala &The Same Song Band, referents en la música reivindicativa i per la defensa de la llibertat d'expressió, entre altres.

Dissabte 25 d'agost
La primera proposta combina el bo i millor de les propostes de jazz i world music de Catalunya amb una Mostra de Vin DO Conca de Barberà on els productors de la nostra terra oferiran i aconsellaran als visitants  els productes més adients als seus paladars. Una vetllada per gaudir de bona música i bon producte autòcton.



Diumenge 26 d'agost

La nit de diumenge es presenta més mogudeta, en una edició més reivindicativa que mai combinarem el mestissatge, el reggae i l’ska amb la Mostra de Cervesa Artesana. Comptem amb la presencia dels millors productors de cervesa artesana de la zona que ens proposaran degustar el millor de cada casa amb el ritme i melodia de les actuacions musicals.
FoodTrucks -  Desgustacions -  Activitats Paral·leles


No hay comentarios:

Publicar un comentario