lunes, 16 de julio de 2018

Saó presenta el seu primer disc

 el 

Saó està format per :
- Gerard Williams: Veu i teclats.
- Jaume Moragues: Guitarra i veu.
- Roger Pi: Percussió i segones veus.
Saó es una banda de Bossa Nova i  Latin-Jazz que ara presenta la seva primera maqueta o EP amb 4 temes: Encenc el foc, Plecs, Tremola i Les teves paraules. El van enregistar, mesclar i masteritzar amb Manu Larrosa als estudis Salamandra el desembre de 2017 i el disc incorpora il.lustracions de Xai Roda.
Es un disc sensible, vital i enèrgic que dona a la música en català un nou caire partint de la bossa nova i el latin jazz, obtentenint un resultat innovador i creatiu.
El disc enganxa des del primer minut, per la seva vitalitat i esplendor, fruit de la bona música i lletres d'aquests 4 músics. Us recomanem escoltar cançó a cançó i gaudir d'aquest grup i els seus temes a foc lent:

Cançó a Cançó:
- ENCENC EL FOC
És mitja tarda i el temps corre lent, molt lent. L'hèlix del motor deixa de rotar i nosaltres ens deixem caure al sofà, fent aquell sospir tan alliberador, que expulsa totes les preocupacions i els compromisos.
L'escalfor de la llar és tan intensa que se'ns posen les galtes vermelles i, rodejats com d'una aurèola d'eternitat, deixem de parlar. Es fa el silenci i comencem a acariciar-nos. La llum cau rere la finestra. Escoltem els nostres cossos, encesos i arraulits, protegits per les estrelles. A poc a poc, s'encén la nit, s'apaga el foc.


- PLECS
Allò que vivim ara dóna llum i reinterpreta esdeveniments passats. De la mateixa manera, si no tenim una forma de relacionar-nos amb aquest passat, la realitat ens esdevé opaca. M'agrada pensar que, de la mateixa manera que aturem la lectura d'un llibre, amb un plec, de la mateixa manera ens transportem en un instant passat per donar-li, just en el punt de contacte amb el present, un nou significat. Quan decidim doblegar la pàgina es produeix aquell despertar, aquell punt de consciència. M'agrada pensar que tu, que jo, que tots, som un plec. Un plec en la història.


-TREMOLA
Tots vivim en aquesta ciutat. Tots, tots junts. Tan a prop, tan separats.
Tots transitem tots els carrers. Tots. Tots junts. Tan nostres, tan usurpats.
Tots decidim el nostre futur. Tots. Tots junts. Tan determinats, tan ingenus.
Tots creiem estar tots junts. Tots, tots junts. Tan socials, tan anònims.
Ens vols com "un i un i un". Però no, som tots. Ens trobem o no ens trobem, som tots.
Ni un de sol, ni una de sola. Si ens veus passar: tremola.


- LES TEVES PARAULES
De vegades sa vida mos posa en situacions de confrontació amb nosaltres mateixos, situacions en que mos hem d'aprendre a escoltar i a alliberar dels egos, inseguretats o pors que ens acompanyen. Just en aquest procés aprenem, a vegades inconscientment, encara que faci mal. 
Al final, quan sa tempesta passa, tot cobra més vida i sentit, i veus, que tot allò que en un passat et va remoure, ara esdevé més banal del que pensaves.

No hay comentarios:

Publicar un comentario