viernes, 3 de agosto de 2018

Guillem Anguera treu nou cd reivindicatiu "Groc"


L'incansable acordionista de Mont-roig del Camp Guillem Anguera torna a ser noticia, ja que ha publicat aquest passat mes de juliol el seu particular i reivindicatiu "Groc" (DNDiskak, 2018).

Els beneficis del disc groc, aniran a parar a la caixa de resistència pels presos Polítics i exiliats. S'ha gravat a l'estudi Echostudio.cat de Valls amb la producció del propi Guillem Anguera i Jaume Martinez Balesté i reuneix nou versions de peces força conegudes i reconegudes, bàsicament amb una instrumentació a petit format. 

Comença amb una versiço del himne nacional de la república Catalana molt peculiar i creatiu, el Segadors com mai heu escoltat. Segueix amb una cançó de Toni Roig i Al-Mayurga interpretada amb Meritxell Gené de terres de ponent. Desprès el Guillem fa Corrandes de l'exili de Pere Quart amb la veu del l'actor Joan Crosas. Una cançó top que també i es es l'Estaca de Lluís Llach que ha donat i dona emoció. Que tinguem sort també de Llach continua en aquest CD Groc però amb veu del de Camarles Joan Rovira. Seguiem amb "Que volen aquesta gent" de Maria del Mar Bonet amb veu de Olga Pes i "Germans de Llengua" de Joan Rovira pero en veu de Jordi Jubany i Èlia Rimera i on el Joan Rovira toca el cajón. Per acabar "Madrid, 23 a'abril" amb Música del propi Guillem Anguera i lletra i veu de Rat Cebrián i "El cant dels Ocells" amb Xavier Pié.  

També ha estat un del principals concerts del Cap de Setmana Diatònic, creat i impulsat per Guillem Anguera a Mont-roig del Camp el passat 13 de juliol.

Guillem Anguera es suma a iniciativa de disc Groc com han fet ja Carles Belda i Xarim Aresté. Qui serà el proper en seguir la iniciativa?


No hay comentarios:

Publicar un comentario