jueves, 20 de septiembre de 2018

Fito Luri presenta nou disc "Cru"


"Tot és cru, els millors moments i els pitjors, els grans viatges, i les pitjors presons. Tot és exactament cru, la bellesa d'allò pur extret de la natura, una arribada a la vida, el final d'una vida".
Amb aquest treball he volgut fer palesa aquesta condició, la cruesa de les coses, els moments, els sentits. Ja siguin bons o dolents tot té un rerefons cru, del qual sorgim dia rere dia.
Les vides estan fetes d'instants, aquests surten d'un espai inalterat, un espai estèril, a partir d'aqui tot gira segons el destí, la direcció, el sentit de cada vivència. Però el naixement de tot plegat és cru, com crua és la felicitat més profunda, i la tristor més eixuta" 
Fito Luri


"Nu", després de desfer-se de tots els lligams, així és com trobem FITO LURI.
El Fito sol. A la sorra, al bell mig de la platja una tarda de tardor. El mar picat. Petites partícules d'aigua salada colpejant violentament la cara. La boca, mullada també per l'aigua de la pluja, assaboreix el contrast. Dolç i salat. "Cru" (Kasba Music, 2018). Allà on tots voldríem ser gota d'aigua.
Sense processar. Una cançó quilòmetre zero. Una melodia enviada a travès d'un missatge de veu. El whatsapp, una, ja vella, eina de comunicació. El Fito sense por.
"Cru" (Kasba Music, 2018) és el seté disc però podria ser, fàcilment, el primer. Passat, present i futur.
No creiem que pagi la pena explicau-vos moltes coses. Obriu-lo, mireu-lo, llegiu-lo i, per suposat, escolteu-lo.
Pau Romero es un dels músics que han contribuït i tots els fotògrafs sense els quals aquest treballa no tindria el valor que té.
Demà 21 de setembre Fito Luri serà presentant el disc "Cru" a FNAC Illa i el 6 d'octubre es farà presentació oficial a l'Ateneu l'Harmonia de Barcelona.
Un disc on el cantautor de Reus afincat a Montroig del Camp demostra estar en més forma que mai musicalment parlant i més vital que mai pel que fa a les seves lletres. "Cru" es una emoció o sensació dura però que en un segon pas passa a ser dolça, tendra, emocionant.... recomaneu que escolteu al Fito en estat pur.


No hay comentarios:

Publicar un comentario