miércoles, 26 de septiembre de 2018

"Gillman Fest 2018", el nou disc de TIERRA SANTA


Pocs mesos després de la publicació del seu impecable últim àlbum "Quinto Elemento”, Tierra Santa  s'embarcava a portar la gira de presentació d'aquest desè disc fins a terres llatinoamericanes. L'esperada visita de la banda Rioja a Caracas va ser un dels punts més àlgids del tour, ja que allà, a la capital veneçolana, encapçalarien el cartell del prestigiós festival de metall Gillman Fest.

Tot això va propiciar una nit inoblidable que ara serà recordada, a més de pel públic del festival i per la banda, per tot aquell que escolti aquest disc en directe. En forma de doble CD, "Gillman Fest 2018" recull les vibracions d'una nit màgica en la qual la banda es va lliurar en cos i ànima a la seva audiència, amb la intensitat que caracteritza al seu directe i la qualitat que demostren sobre les taules.

El so directe va ser recollit en el concert gràcies a la productora local La Cafeína i, a continuació, mesclat per Javier Sanmartín de Sonido XXI i masteritzat a Crossfade Mastering per Enrique Soriano. Tot això de la mà de la seva discogràfica Maldito Records i la seva oficina de contractació Wilma Produccions.

Els grans èxits de Tierra Santa, units als nous himnes de "Quinto Elemento”, componen els 22 temes d'aquest àlbum doble. La banda fa l'ullet als seus fidels seguidors de Llatinoamèrica, tornant-tota la calor i proximitat que aquests els ofereixen, a través d'un disc que farà mantenir viu el record d'una nit inoblidable.

:

No hay comentarios:

Publicar un comentario