jueves, 11 de octubre de 2018

Deniro presenta "Nada puede contigo"


Deniro es Nano Ruiz, Nano Ruiz es Deniro, aquest apassionat músic, creatiu, es sens dubte un incansable lluitador de l'escena rock independent; arriba sobre els escenaris amb regularitat des de mitjans dels 90, temps en els que estava amb els seus estimats Habeas Corpus fins el 200 que decideix marxar del grup, amb ells va gravar 8 discs recorrent tota la peninsular i participant en grans festivals. Un dia decideix fer el seu seu propi camí i abandonar la zona de confort per emprendre la seva carrera en solitari amb un nou enfocament i altre visió musical.
El 2010 dona el tret de sortida a DENIRO i el 2011 publica el seu disc debut "El extraño difrazado de normal" amb el que criden l'atenció i toquen a alguns festivals; el 2012 publiquen "De héroes y gobernantes" que serveix per consolidar el projecte i seguir sumant seguidors sobretot a Madrid, ja que el 2014/15 editan la seva obra top fins a la data "Sueño que arde" obtenint molt bona premsa i una base sòlida i amplia de fans.
Desprès de nombrosos canvis de formació i un viatge en solitari de peregrinació per el desert de Nano Ruiz ha donat a fluir i ens mostra el seu creixement musical, el seu nou camí en aquestes dos noves i excelents cançons "Nada puede contigo" i "Lo tuyo toca su fin" en les quals obre les entranyes al mon i cicatritza les seves ferides constructivament.
Una vegada mes ha seleccionat un bon equip de gent per jugar la seva partida, ha reunit a una gran banda a la qual a batejat com "Los Soñadores": Javi Lison el seu primer fitxatge, un jove guitarrista amb molt talent i virtuós que porta treballant un any i mig juntament a Deniro i s'ha convertit en la seva mà dreta. En la secció rítmica s'ha rodejat d'un vell company Frank Iván al baix, que ja va gravar junt amb Deniro dos discs, per la bateria ha comptat amb David Sierra un magnífic bateria de Logroño. Per posar el toc final al seu nou repertori Deniro ha buscat i rebuscat i finalment a trobat al prodigiós en la veu de Mr. Ruiz
Aquestes dos cançons , sota el títol genèric de la primera d'elles "Nada puede conmigo", serviran d'avançament, de primer plat, es van publicar el passat 26 de setembre de mans de Rock de Kasba, subsegell rocker de la discogràfica independent Kasba Musica, mentrestant Deniro y Los Soñadores graven desde el passat 17 de setembre el seu llarga durada de 10 cançons novament als estudis Sadman (Carlos Santos).


No hay comentarios:

Publicar un comentario