martes, 30 de octubre de 2018

"Irreal" el tercer disc de Ninus


"Irreal" (Música Global, 2018) és el tercer disc de Ninus.
Amb 4 anys i dos discs sota el braç, més de 100 escenaris trepitjats de tota la geografia catalana i havent presentat també les seves cançons en una gira europea que l'ha portat a ciutats com Londres, París, Brussel.les, Zurich, Colònia o Luxembourg, Ninus arriba amb un nou disc amb el que s'ha obert com mai ho havia fet fins ara.
Un disc en el que pretén posar de manifest tota la irrealitat que l'envolta i que, en definitiva, ens envolta a tots.Un treball intens realitzat durant molts mesos de recerca personal, enregistrat sota la producció de Marc Martín i editat de nou i per tercera vegada amb Música Global.
  
"Irreal" (Música Global, 2018) parla de somnis i utopies, de l'amor com a motor vital i imprescindible, de la ingenuïtat, de la impaciència, de les addiccions, i del futur i del passat obviant el present.  
Mirem sense mirar. Sentim però ens fem cada cop més insensibles. Estimem sense raons. I creiem. Malgrat tot, mai deixem de creure i de tenir fe.
Ninus presenta "Irreal" (Música Global, 2018), un disc autobiogràfic en el que pretén posar de manifest la importància de viure connectats amb el que realment importa:  L'aquí i l'ara.



No hay comentarios:

Publicar un comentario