lunes, 8 de octubre de 2018

The Re-Fugees presenten "Lack of rage"

The Re-Fugees és una agrupació musical de Terrassa i Matadepera dels MCs Lakov Rage, O.P.B. i Pauhead. Refugiats d'una guerra ideològica imposada, exiliats al Hip-Hop per pensar lliurement.
Van treure el passat 18 de juny el "Dialectic Beings": que el defineixen: Com tot, som éssers regits per les lleis de la dialèctica. Estem dins l’espiral etern de la història. La Tesi, l’Antítesi i la Síntesi.  La Natura, el Poble i la Ciutat. El Nen, l’Adult i l’Ancià. En definitiva, el curs natural de la Afirmació, la Negació i la Negació de la Negació. No podem escapar del motor de la realitat, el que hem de fer és comprende’l. Res és etern i tot és canviat, i com ja va dir Heràclit segles enrere “mai trepitjaràs dues vegades el mateix riu”. Benvingut al viatge per la dialèctica de tres emcees forçats a treballar pel capital residint a un poble on la cultura burgesa és la dominant. 

Ara treuen "Lack of rage" un recull de les experiències d'abans, durant i desprès recollides en el mobil del 1 d'octubre. Comença amb una intro i una cançó a capella i desprès un munt de records i històries del octubre més calent que recordarem mai.
Un disc sensible, on la lluita del hip hop es evident aquest cop en la societat catalana. Bona música i bons "rapejos" per recordar una data que no oblidarem mai.


1 comentario: