jueves, 13 de diciembre de 2018

El Cuarto Verde presenta "Siete pecados capitales"


Després de quatre discos d'estudi i un DVD en directe, El Cuarto Verde presenta el seu sisè treball, "Siete Pecados Capitales" (Maldito Record, 2018). Un àlbum conceptual de set cançons en què tot gira al voltant del títol del disc. Cada cançó està ambientada, tant literària com musicalment parlant, en el pecat que representa, en cada cançó una nova sensació. D'acord després d'acord, el quartet de Logroño va desgranant els vicis contra la moral cristiana que, com en les cançons d'aquest disc, evoca aquells en els quals la naturalesa humana està principalment inclinada a caure.

La supèrbia, l'avarícia, la mandra, la luxúria, la gola, la ira i l'enveja et teletransportarán a un ventall sònic molt ampli, difícil d'encasellar en quant a estil i estructura. Si hi ha una recomanació per escoltar aquest treball és el de deixar-se portar per les paraules, de vegades excessivament directes, de vegades excessivament metafòriques, però sempre excessivament encertades.

El Cuarto Verde sorprèn disc a disc i, en aquests temps en què l'originalitat i el treball estan en hores baixes, s'agraeix que obrin la finestra, ventilin la discoteca i carreguin d'aire net l'escena.

Obrin les seves orelles, deixeu-vos portar per aquests "Siete Pecados Capitales" (Maldito Record, 2018), segur que renoven els seus sentits musicals i reapareixen, de nou, les ganes de trencar motlles.
Fermín Iturza


No hay comentarios:

Publicar un comentario