viernes, 1 de febrero de 2019

Liuard llança el disc "Acords i Desacords"


Liuard, el projecte més personal d’Eduard Banyuls, presenta hui el disc “Acords i Desacords” (Surmer Records, 2019). Després de dos llançaments previs de les cançons ‘Entre llops’ i ‘Diuen que’ a partir d’aquest matí és podrà gaudir del disc complet en el perfil de Bandcamp i al llarg d'aquesta setmana en el canal de Youtube de l’artista així com en el de Spotify.
  
“Acords i Desacords” són versions de reconeguts artistes de diferents estils i procedència com Oasis, Gener, Smoking Souls, Zaz o Tardor. Enregistrat per Tono Hurtado al Malamute Estudio i de la mà del segell propi Surmer Records, “Acords i Desacords” suposa una evolució musical d’Eduard Banyuls cap a un estil propi de pop en valencià.
  
Eduard Banyuls és un reconegut artista de l’escena musical valenciana. Evoluciona l’estil de les seues agrupacions anteriors, King Kong Boy i Deliri, fusionant el pop de la primera junt amb el folk de la segona per a crear Liuard, una suma de tot. 
  
El disc presenta dotze cançons on els protagonistes són l’amor i el desamor, l’estima i la pèrdua. És un disc per parlar clarament d’emocions molt personals, per fer una neteja mental i començar de zero.
  
En “Acords i Desacords” la meta és que la música servisca per a trobar un poc de llum. Buscar la reconstrucció a la crisi social amb un punt de vista lluminós, des de la cooperació i des de l’exaltació d’un amor entés com a col·lectivisme de l’estima. Es tracta d’un disc de pop en valencià on l’elecció de la llengua, més que per les seues connotacions polítiques, ho és per la seua normalització. 
  
Temes 1.Entre llops. Versió del tema de Talps.
2.27. Versió del tema de Tardor.
3.Diuen que. Versió del tema de Oasis “Some might say”.
4.Ànima blanca. Versió del tema de El Diluvi.
5.Superincrèdul. Versió del tema de Kings of Leon “Supersoaker”. 
6.El camí del cor. Versió del tema de Gener.
7.La platja. Versió del tema de La iaia.
8.Raig de foc. Versió del tema de Coldplay “Yellow”.
9.Jo vull. Versió del tema de Zaz “Je veux”.
10.El bon amor. Versió del tema de Blue Swede escrita per Mark James “Hooked on a feeling”.
11.Paraules d’amor. Versió del tema de Joan Manuel Serrat.
12.Guarda’m l’aire. Versió del tema de Smoking Souls.


No hay comentarios:

Publicar un comentario