sábado, 16 de marzo de 2019

El primer disc dels asturians NO FUCKS


"Qualsevol que hagi passat la seva joventut en una ciutat de mida mitjana del nord, com Gijón, entendrà el tedi de la vida i la idealització d'un estiu etern i assolellat que mai ha viscut que travessa com una constant les lletres de NO Fucks.

Amb Wavves i Los Punsetes a les orelles i Hora d'Aventures i el Visual Kei en la ment, Elisa i Stephen (que montaríaAxolotes Mexicans per aquests anys) es van ajuntar el 2012 amb més ganes que destresa per gravar una maqueta ( "whatever"), la qual es va compartir gairebé tant com la d'Estopa al seu dia. Apadrinats en els seus començaments per Linda Guilala, van gravar el seu primer 7 "que va ser editat per High Five Discos. A partir de llavors es van succeir concis amb bandes com Juanita i Els Lletjos, High Dive o els mateixos Punsetes, històries boges per Vigo que acaben en tatuatges, un altre 7 "amb Discos de Walden, col·laboracions i tota la pizza barata que siguis capaç de imaginar-te . Després de tot aquest frenesí van venir uns anys en què Stephen va anar a currar a Barna, la banda es va quedar sense baixista i Elisa va anar a descobrir la ruïna que és viure a Madrid amb 0 vaques i sidra a 5 galls dindis l'ampolla.

Així que per no morir del fàstic, es van enxampar a Dani, un altre asturià que caminava perdut per la capital i es van posar a pinxu de nou amb la banda, gravant uns temes amb Linda Guilala, altres amb Jorge Muñoz de Doctor Explosion i un parell de ells a casa, per treure, per fi, el seu primer disc, que ve a ser un resum de tots els anys de vida de NO Fucks condensats en dues cares: una d'un pop brillant per penya que veu la vida molt negra i una altra de lofi sorollós i atrotinat per a qui vol aprofitar l'últim dia de platja abans de tornar al pou de la feina.


No hay comentarios:

Publicar un comentario