miércoles, 27 de marzo de 2019

Tesa, l'enorme rapera valenciana nou disc i tema "Rural"



TESA és una de les líders de la potent escena de la música urbana valenciana, que es caracteritza per un fort contingut feminista. La rapera valenciana va presentar al Festival Barnasants algunes de les noves cançons.
La cançó “Rural” reivindica la neoruralitat amb una combinació d’influències modernes i rurals.
El disc Rural ha vist la llum el passat 22 de març amb el segell Halley Supernova. 



TESA és una rapera del poble d’Almussafes (València) amb un estil únic que l’ha portada a liderar una escena urbana valenciana en constant creixement i expansió. La seva música, que mescla hip hop clàssic amb música electrònica i altres influències urbanes, parteix de tres constants fonamentals: Arrels, Feminisme i Festa.
  
 L’any 2017 Tesa va debutar amb el disc Al Tesa, que la va posicionar entre les artistes més imprescindibles i respectades del País Valencià, i el pròxim 22 de març publicarà el seu segon treball, que es titula Rural i que sota la producció de Mark Dassousa, aborda amb el seu talent i destresa habituals estils com rap, música tradicional i, en aquesta ocasió, molta música electrònica, i temàtiques com la llengua, la lluita del poble i altres sorpreses que Tesa anirà desvetllant.
  
“Rural” és una cançó que defensa el ruralisme, una de les reivindicacions habituals de l’artista, que ja es troba present a “Sóc de poble” del disc anterior. Amb aquesta cançó TESA pretén donar visibilitat a la vida rural, al neoruralisme, a la vida d’una jove d’Almussafes orgullosa de la seva condició de dona de poble. Precisament és als pobles on més vives es mantenen les tradicions, on són més fortes les arrels i la connexió amb la terra i la llengua.


No hay comentarios:

Publicar un comentario