sábado, 10 de agosto de 2019

Eloísa Méndez la cantant de Montevideo afincada a Barcelona i els seus temes


Eloísa Méndez, és una cantautora Montevideana afincada a Barcelona des de fa 2 anys i mig.
Les seves cançons són una barreja de ritmes Río Platenses amb el món, que permeten mantenir viva la identitat.
Transita el pop-folk i parlen de reflexions, trobades i desencontres.
Cantant des de petita, la música l'ha portat a diversos escenaris a Uruguai, Argentina, Brasil i Espanya.
Actualment acaba de llançar el seu segon senzill "De febrero al infinito" (amb Damián Luzardo com a convidat en la veu) en totes les plataformes digitals, i de gravar el seu primer material audiovisual amb la cançó "Quédate", el qual serà llançat a mitjans d'agost.

Qui es Eloísa Méndez?
La seva carrera com a cantant comença en l'any 2001, amb 14 anys. La inscripció en un concurs de solistes (impulsada per una amiga) és la clau de l'començament. Organitzat pel “Rotary Club” en la feria del Vino en Piriápolis (Departamento de Maldonado- Uruguay) , on va guanyar el 1r premi.
Arran d'aquest esdeveniment, comença a participar en diversos concursos i esdeveniments de Montevideo.
Als 17 anys (2003) forma la meva primera banda anomenada 15 Minutos : en els temps que teníen en els esbarjos de la secundària, on ens deixaven actuar per tot el secundari cada mes i d'aquí el nom.
Amb ells vam començar jugant a fer música i després ja compromesos, vam començar a participar de bars i festivals de l'escena Montevideana.
El 2006 es muda a Sitges per emprendre projectes personals i continuo cantant com a solista acompanyada de Mauro Fernández en guitarra, on recorre un circuit de pubs.
El 2010 instal·lada novament a Uruguai, comença a estudiar guitarra amb Pau Riquero.
Des de 2010 al 2014, forma part de la banda del cantautor Damià Salina com a corista, amb el qual participa en diversos shows per Montevideo i l'interior Uruguai, sent part també de les edicions de MPU (Música Popular Uruguaiana), en les gires.
El 2012, va presentar per primera vegada les seves pròpies cançons a Barcelona, ​​Sao Paulo, Buenos Aires; i canta com a convidada en la presentació del disc de Sebastián Jantos a Porto Alegre.
Participa a més com a artista convidada en l'enregistrament dels discos de Damián Salina, Sebastián Jantos i Damián Gularte.
L'any 2016 presenta les seves cançons en el teatre "Delaguja" al centre de Montevideo i començament dels assajos com a cantant per a l'espectacle del Magazine "HOUSE", amb la qual recorro diversos escenaris Montevideanos durant el Carnaval de 2017 (gener i febrer) .
El març 2017 torna a Europa, en aquest cas a Portugal per treballar com a cantant i a l'abril novament a Barcelona per continuar treballant en les seves altres dues passions: el turisme i la fotografia.
En 2018 he llançat el meu primer single "Thousand milers" en totes les plataformes digitals i el passat 3 d'agost, el seu segon single "De febrero al Infinito” que compta amb l'artista Damián Luzardo com a convidat.
Actualment es troba treballant en els següents singles i vídeos que veuran la llum en aquests propers mesos, i tocant per Barcelona en diferents escenaris.

Músic fresca, dolça i atrevida que no us deixarà atents de totes les notes i el seu to femení que us enbaucarà durant una bona estona. Us recomanem molt aquesta artista del món que tenim la sort que ha aterrat a Barcelona, la podrem escoltar i de ben segur, ella, en recollirà bons fruits.


No hay comentarios:

Publicar un comentario