jueves, 8 de agosto de 2019

La cantant i compositora Virginia Maestro llançarà el seu cinquè àlbum d'estudi "Del Sur" a l'octubre


La cantant i compositora Virginia Maestro llançarà el seu cinquè àlbum d'estudi "Del Sur" a l'octubre
Al setembre publicarà el seu nou single i mostrarà part del seu nou treball en "Riofest"
L'artista linarense, establerta a Sevilla, Virginia Maestro, sota la representació d'Idarte Produccions, es troba immersa en l'elaboració del videoclip del seu nou single que sortirà a la llum al mes de setembre. El tema està inclòs en el cinquè àlbum d'estudi titulat "Del Sur" que es publicarà al mes d'octubre.
L'àlbum està compost per cançons inèdites, la majoria en castellà, amb clares influències de la música americana que tant han marcat l'estil de Virgínia al llarg de la seva trajectòria.
L'enregistrament i producció del disc va tenir lloc a Nashville (Tennessee, EUA) durant octubre i novembre de 2018. El seu productor, Colin Linden, també guitarrista, a més de ser el director musical de la sèrie de televisió «Nashville», ha treballat amb artistes com Bob Dylan, Colin Linden, Kevin Gordon o T-Bone Burnett, entre d'altres. Una campanya de crowdfunding contribuir al finançament de l'àlbum.
El primer single de "Del Sur" va ser una balada country escrita per Virgínia i titulada "Miel, luna y piel" estrenada el 25 d'abril de el 2019.
El públic de Virgínia Maestro tindrà l'oportunitat d'escoltar alguns dels seus temes nous al festival de música Riofest que tindrà lloc a San Juan de Aznalfarache els dies 27 i 28 de setembre. Concretament Virginia Maestro actuarà el dissabte 28 de setembre. En aquest festival, la jove sevillana compartirà cartell amb Luz Casal, Cafè Quijano, Nacha Pop, Tequila, Mägo d'Oz, Raimundo Amador, Cercle Vicioso, Pignoise i Antiherois.


No hay comentarios:

Publicar un comentario