lunes, 23 de septiembre de 2019

Caracoles ens presenta "Flores"


Caracoles és un grup de música mestissa de les illes Canàries. Presenten "Flores" un disc ple de rumba, ritme, color, alegria, energia a dojo i la subtilesa de la vida quotidiana com a inspiració. Pura passió plena de flors.
El disc va ser una realitat a tracès de la campanya de crowdfunding a Verkami i amb aquest tercer disc donen suport a la tasca de Proactiva Open Arms.
Caracoles és una banda que es pren seriosament el seu compromís amb la música amb sentit, que ja són deu intensos anys en la baralla d'encomanar al món nova i bona energia, alegria i esperança a través de la cançó.
Caracoles és una alternativa enfront de les convencions culturals i a les expressions musicals actuals, estandarditzades i concebudes com a productes de consum; és un retorn a les arrels, un retrobament amb les paraules que posa l'accent en la urgència humana de sentir col·lectivament.
En el disc "Flores" hi trobarem rumba mestissa, matisos flamencs, aromes llatinoamericans i vitalitat africana conformen una posada en escena única i actual d'inevitable impacte en el públic. Música enèrgica, potent i vital. Evidentment les flors, sempre son un cant a la vida i l'alegria.


No hay comentarios:

Publicar un comentario