sábado, 21 de septiembre de 2019

Christian Dorico projecte musical de pop/indie i el seu primer àlbum “Zahorí”.


Christian Dorico, és músic de Santa Coloma de Gramenet. En 2018 inicia el seu projecte musical en solitari que culmina amb l'enregistrament, durant el primer trimestre de 2019, del seu primer disc anomenat "Zahorí". Gravat en Micromaltese Studio per al segell discogràfic Siete Señoritas Gritando, amb la producció de Xavier Martín, i acompanyat de diversos músics d'estudi.

A "Zahorí" hi trobem 7 cançons pròpies, que es fan a partir d'una base pop amb elements de diferents estils musicals, que van des d'un so rock a ritmes purament funk. Les lletres giren al voltant dels dubtes i certeses que l'acompanyen en aquests temps de vertigen.
Les actuacions en directe són una part fonamental del seu projecte musical. Des de l'any 2018 realitza concerts en locals i sales de Catalunya i altres parts de la península.
Com diu ell: Christian Dorico, Músico de Barcelona creando canciones para todo el planeta. I es que el seu disc es universal, ja que gira entorn de la vida i les seves preocupacions, pero també amb una basant vital increïble, fan apoderar al qui l'escolta de voler fer coses, trencar murs i cridar a la llibertat.

Temes com "El lugar exacto", "Marinero de agua dulce", "Apuestas peligrosas", "El viento", "Misterios sin resolver", "Tan lejos", "Corazón gigante" giren entorn de la vida, una manera constructiva de pensar i una comunió absoluta entre els que vivim junts en aquesta terra.

Us deixem amb uns dels temes que més ens han agradat:


No hay comentarios:

Publicar un comentario