miércoles, 25 de septiembre de 2019

Robert Poch i el seu "Tot anirà bé"


Robert Poch es un músic i cantant de Vilassar de Dalt, que ha acompanyant surant molt anys altres músics i cantants, Robert Poch arriba un punt que decideix a publicar les seves pròpies cançons al seu primer disc "Tot anirà bé" (Satélite K, 2016), on vol donar una mica d’esperança a tothom que estigui passant per un moment complicat, amb un recull de cançons escrites i composades per ell mateix.

"Tot anirà bé" (Satélite K, 2016) no només és el nom del disc, sinó que també és una de les cançons del disc que desrpèn optimisme i ganes de viure. El disc és un recull de 8 temes, evidentment tots tenen algun record molt especial, ja que en té dedicats als seus fills, a la seva dona... fins i tot, en dedica a amics que ja no hi són: és el cas d’una de les cançons que reconeix que més estima: “Segurament”. 
El disc compta amb la col·laboració de Joan Rovira, premi Enderrock 2016 al millor artista revelació. Tota una declaració d’intencions d’aquest cantautor que vol reivindicar la música en català: considera que torna a ser dalt de tot amb propostes i autors molt interessants.
Un disc potent, on l'artista vol canviar el món i el seu estat d'ànim per fer un món millor on tothom podem somriure i estar bé; clar la música ho pot tot i a més feta amb tot el cor.



No hay comentarios:

Publicar un comentario