viernes, 4 de octubre de 2019

L.Paul presenta el seu segon EP "In Situ"


L. Paul publica "In situ", el seu segon EP, el 4 d'octubre. 
Entre Mèxic, Londres i Barcelona; entre la psicodèlia, el jazz i el folk ... L. Paul està exactament on hauria d'estar. I el seu segon EP, "In situ", projecta aquest missatge. El seu nou treball, que es llançarà el 4 d'octubre sota el segell collectic, explora com convergeixen el jazz, la psicodèlia, el rock alternatiu, el folk o la música electrònica, entre d'altres estils. El resultat és una col·lecció de sons experimentals que troben el seu lloc a les terres de ningú, igual que el seu creador. Entre la lluminosa intensitat d'una societat hiperconnectada i entre la nostàlgia postmillennial causada per aquest món absurd ... Aquí viu L. Paul.

"In situ", segon EP de L. Paul:
Es podria dir que Paolo Licari, nascut a Malta en 1997 de mare catalana i pare italià, ha viscut les dues cares de la globalització. Per descriure la cara amarga, imagineu-vos la situació: Un nen nòmada, maleta en mà, guitarra a l'espatlla i mp3 a la butxaca, acompanyat durant anys dels fantasmes de la solitud i la malenconia (no és d'estranyar que ara sola incorporar, entre el tribut i el rebuig, aquests llocs deserts en la seva música). La cara dolça, per contra, li ha permès conèixer les textures mediterrànies d'Itàlia durant la seva infància i les festes interminables de Mèxic en la seva adolescència. També va tenir la sort de començar la seva carrera a Barcelona i actualment porta un any estudiant Producció Musical a Londres.

Així, aquells dies grisos s'han quedat enrere. Aquest any L. Paul ha actuat en els escenaris de nombrosos països com Espanya, Gran Bretanya, Països Baixos, Alemanya, Eslovènia, Itàlia o Mèxic; durant la seva carrera ha treballat amb agents de la indústria musical com Ultra-Local Records, Pumarejo, Open Folk, Americans in Sicily, Bark, Underground Sound o Ollin; i per crear els seus treballs ha comptat amb l'ajuda de Marc Molas (Tostadero), Agustín Balda (Mutu) o Marc Morgione (Micromaltese). Recentment va estrenar el seu tercer senzill en el que va d'any, Can you ?, originat a partir d'un beat del productor brasiler Gustavo Parra i en què va participar Pau Esteve, sonólogo de l'ESMUC, com a productor de veu i enginyer.

I ara estrena "In situ", un EP que suposa la continuació del seu primer treball, "Outis". O més aviat la seva antítesi: "Outis" parlava de voler escapar-se, però In situ parla de ser aquí i ara, enfrontant-se a la realitat amb tot el que comporta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario