jueves, 14 de noviembre de 2019

El Sebas de la Calle presenta el nou disc "Artesanía"


El Sebas de la Calle presenta el nou disc "Artesanía". El seu tercer treball discogràfic. Un disc ple de cançons autobiogràfiques i d'històries quotidianes.
La presentació oficial serà el proper 21 de desembre a la Sala Caragol de Madrid
Després d'obtenir un gran èxit el 2018 amb el disc "Mi verdad y ser" un dels discos més venuts a tot l'estat, El Sebas de la Calle presenta el seu tercer treball fet a foc lent.
"Artesanía", és un treball que va néixer en una trobada a Madrid amb el guitarrista i compositor de rumba flamenca i guanyador d'un Goya per la Millor cançó original (2001), Manuel Malou.
Després d'aquesta trobada i primer pas per a la creació d'aquest disc, Manuel Malou i El Sebas del Carrer, van compartir durant uns mesos estada a Barcelona, ​​lloc on es va realitzar el disc.
“Torre Baró”, “Libertad”, “Cambios” entre altres més fins a tenir un total de 11 temes que componen el disc "Artesanía".
Onze cançons de lletres autobiogràfiques i històries quotidianes de el propi cantant, compostes i produïdes a foc lent, amb molt de sacrifici i amb calma, formen el disc Artesania. El disc compta amb el suport dels seus músics de sempre com Mario Roca, Iban Pérez, Sergio Gartel o Manuel Cabello i amb nous components com Juani de la Isla i Diego Magallanes (El Barrio), i els guitarristas Pedro Sierra y Ramon del Pichon.
Sebastian Pallarés Sants més conegut com El Sebas de la Calle és un jove cantant i compositor nascut el 1984 a l'extraradi de Barcelona. Criat entre guitarres i palmes, fent honor a les seves tradicions familiars, ha triat el seu inconfusible veu i la seva bonica manera de transmetre el seu missatge, com el seu mode de vida.
Es mou per rumbes com ningú i és capaç d'arribar a l'ànima de qualsevol persona amb les seves meravelloses lletres. És el que ara s'anomena un fenomen de les xarxes socials, els seus vídeos a Youtube giren entorn als 4 milions de visualitzacions i en els seus xarxes compta amb més de 80.000 seguidors, motiu pel qual, sala i ciutat que visita, ciutat i sala que omple.


No hay comentarios:

Publicar un comentario