martes, 5 de noviembre de 2019

Els madrilenys Strangers presenten "Brand New Strart"


"Brand New Start" (Maldito Records, 2019) és el títol de el nou disc de la banda madrilenya Strangers. 4 anys han passat des del seu últim disc "Survival", en els quals han treballat molt per superar-se a si mateixos.
Per a aquest nou disc hi ha hagut canvi de formació: David Infantes s'ha encarregat dels teclats i Baol Bardot Bulsara de les veus, al costat dels ja veterans Abel Ramos (bateria) Carlos Resina (baix) i Miguel Martín (guitarra).
"Brand New Start" ha estat produït per Carlos Escobedo (Sôber), gravat i mesclat per Alberto Seara en els Estudis Cube de Madrid i masteritzat per Dave Donnelly (DNA Mastering) a Los Angeles (USA).
Aquest disc compon un total de 9 noves cançons amb un gran pas endavant i un rentat de cara al seu estil més clàssic, presentant un so més actual, però mantenint l'essència de Strangers, amb bases rítmiques potents i bones melodies, marca de la casa .
Aquest proper any 2020 promet ser un grandíssim any per Strangers, podent així ja consagrar a la banda dins de l'escena rock a nivell europeu i donant pas a una potent gira que comença el 30 de novembre a Madrid.
El seu primer single "The Wind", és el reflex d'aquest nou "Brand New Start", on es demostra la maduresa de la banda i cap a on va dirigit el nou so de Strangers.


No hay comentarios:

Publicar un comentario