martes, 12 de noviembre de 2019

Javier Sólo ens presenta nou disc "Un buzo en el espacio"


Javier Solo, músic barceloní afincat a Lleida, presenta “Un Buzo en el Espacio”.
Un EP produït per Dani Ferrer (Love of Lesbian) que inclou 4 temes de rock suau i contundent.
Un embolcall perfecte per a unes cançons amb una gran càrrega emocional, que el converteix en el treball més personal de la seva carrera.
Aquest EP sorgeix després de la idea de trobar un so més definitori per al projecte després de gravar un disc amb més de 40 col·laboracions en 2018.
En aquesta ocasió s'ha envoltat de músics i tècnics de la talla de Dani Ferrer, Tomi Pérez i Marc Parrot
“Un Buzo en el Espacio” ha estat produït per Dani Ferrer: és membre de la banda "Love of Lesbian" des de fa 12 anys i ho compagina amb treballs d'estudi i produccions. Ha estat l'encarregat de produir l'EP i de gravar el teclat i el Hammond en els quatre temes.“Un Buzo en el Espacio”ha estat barrejat per Tomi Pérez: professional barceloní dedicat a el so en el món de la música.
En els últims anys ha gravat, barrejat o girat amb artistes com: Marc Parrot, Nena Daconte, Maleïda Nerea, Lagarto Amarillo, Efecte Corredor, Pablo López, Funambulista, Antonio Orozco, David Otero o Carlos Sadness.
“Un Buzo en el Espacio” ha estat gravat i masteritzat a enregistraments silvestres. Marc Parrot: és el màxim responsable de Grabaciones Silvestres.
Actualment compagina la seva carrera artística amb altres treballs com a productor i compositor.
Entre les seves produccions, destaquen les de Blaumut, La Pegatina, Ramon Mirabet, Muchachito Bombo Infierno o la Marató de TV3. Tecnòleg autodidacta, Marc és un apassionat dels equips vintage i un investigador sonor insaciable, la qual cosa el porta a millorar les condicions tècniques
de l'estudi constantment.
Ja estan confirmades les primeres dates de la gira presentació d ' “Un Buzo en el Espacio”  Un Tour que realitzarà al costat de La Banda del Vecino amb la qual visitarà les principals ciutats espanyoles.
Sons de Rock, Ska o Reggae s'entremesclen en un directe contundent, amb lletres molt afilades, que no deixen indiferent a ningú.
20 de desembre: Sala Xaloc (Madrid)
10 de gener: Cafè de Teatre (Lleida)
Paral·lelament, i per ajustar el projecte a tots els espais i a tots els públics, Només també presenta el disc en acústic acompanyat de Carles Cerezo, integrant de La Banda del Vecino i un dels millors músics de Ponent.
Les distàncies curtes li permeten mostrar l'essència de les cançons i generar entre el públic una esfera de complicitat carregada de emocions.


No hay comentarios:

Publicar un comentario