viernes, 6 de diciembre de 2019

Capitan Mr.Litro ens presenta "La piel de una gallina"


El polifacètic Capitán Mr. Litro, raper, músic i productor de Barcelona, ​​s'aplica avui la seva pròpia consigna: "he perdut més per por que intentant-ho" i edita un disc, sense suport de cap segell discogràfic. El seu estil molt personal atrapa d'una manera que, a l'escoltar-lo per primera vegada, incita a escoltar-lo més perquè les seves lletres estan plenes missatges de vegades provocadors, de vegades tendres, però sempre suggestius. Amb el seu esperit i la seva energia, que ell crema quan canta, Capitán Mr. Litro connecta d'una manera propera i directa amb un públic, que ell aconsegueix, sempre receptiu. Les seves cançons, que alternen diferents registres, barreja el Rap amb altres gèneres musicals acústics i electrònics. La seva música avui s'ha fet un espai en el panorama musical gràcies a el "boca a boca" per les seves actuacions en directe i la dels seus entusiastes seguidors que des de les xarxes socials.
Capitán Mr. Litro presenta el seu disc, titulat “La piel de un Gallina”, que estarà disponible a principis de gener en format físic, YouTube, Spotyfy, Apple Music, i la resta de plataformes digitals. Aquest treball constarà d'una selecció de 14 noves cançons que narren històries basades en les experiències de el jove artista durant els cinc últims anys, des de la seva última maqueta “Sobre la Marcha”  (2014).
Capitán Mr. Litro va començar a fer les seves primeres cançons als 14 anys, però no va ser fins a 2011 que va començar a ressonar el seu nom, quan va sortir a la llum la seva cançó “De lujo”, que a les poques setmanes ja va obtenir més de 30.000 visites en YouTube. Aquesta ha estat la seva principal plataforma de difusió. Més tard es va ajuntar amb Nota per crear la cançó de “Querida Música” que avui en dia segueix sent un fenomen viral, amb 1.400.000 de reproduccions a Spotify. Va arribar a el primer lloc en el TOP 50 MAS VIRALS D'ESPANYA al novembre de 2017. Avui en dia té més de 3 MILIONS d'escoltes.
Estarà tocant el dia 12 de desembre a les 22h al Bar Comanou de Terrassa. Entrades a:

No hay comentarios:

Publicar un comentario