domingo, 8 de diciembre de 2019

Satélite Menor feat. Bea Mar presenten "Abrigo"

SATELITE-MENOR_SINGLE_Abrigo.jpg

SATÉLITE MENOR va publicar el passat 8 de novembre a la cançó "Abrigo", un senzill amb la col·laboració amb l'artista BEA MAR, que es converteix en un mode d’experimentació acústica. Es tracta de tractar una parèntesi amb la seva vida (projecte B) que aprofiti la licència per mostrar el seu costat més sensible de la banda.
Dos estils musicals que es reuneixen sota melodies minimalistes per expondre - dins de la seva senzillesa - un sentiment visceral i de la seva vida.
"Abrigo" es convertirà en lectura i música en una forma de refugi, de resguardo davant de les revelacions que es van manifestar sobre els anhelos de sentir i ser necessaris
 "Quiero ser tu calefacción, aquesta sensació que busqui davant de la fi ..."

SATÉLITE MENOR va publicar l'any passat el EP “Tímidas formas de convivencia” sorprenent al ser inclòs en les principals llistes anuals a causa del seu perfil de difusió.
Aquest any s’ha publicat interessants treballs audiovisuals com la cançó "Promesas" i referències
a l’estil LO-FI o els exercicis amb imatges animades de la cançó "Persona bajo la lluvia". Per la seva part BEA MAR ha publicat uns anys de la cançó “Yo te espero”
assolint un públic a nivell llatinoamericà per la qualitat de composició i interpretació de l'artista,
evidència la seva formació sòlida musical i respaldada per un dels millors vídeos musicals nacionals.

"Abrigo" va ser agafat en una sessió a ASTEROIDES – MUSIC STUDIO i la masterització estival a càrrec de la direcció de Hitmakers, sota la producció artística de Mariana Contraras.


No hay comentarios:

Publicar un comentario