viernes, 24 de enero de 2020

Novus Ordo presenten el seu nou disc "Un Último Aliento"



Sortits dels més bruts confins de l'avern sorgeix Novus Ordo, un grup de rapcore valencià que neix per trencar amb la monotonia del panorama cultural, així com renovar-lo.
Neix de l'enuig per viure en un sistema que oprimeix a les classes treballadores, neix de l'odi pel circ mediàtic establert, neix de el menyspreu que pateix qualsevol que gosi qüestionar qualsevol pilar d'aquesta societat, i sobretot, neix per combatre contra tot allò que atempti contra les llibertats socials i culturals.

"Un Último Aliento" és el tercer àlbum que va sortir al desembre de 2019, a més de ser un punt d'inflexió per al grup. La formació canvia i amb això madura l'estil, el so canvia per tornar-se més potent, però es manté la visió de desconformitat amb l'escenari actual, canvien una mica l'estil però mantenint la seva essència, alhora que es presenta una esperança basada en les persones i la seva capacitat de transformació.

Novus Ordo s'ha guanyat el respecte d'un públic que busca alguna cosa més enllà del que vendible, i ho ha demostrat amb els fruits recollits després d'aquest temps. el 2020 presentarà la gira d '  "Un Último Aliento", seguint la mateixa línia que les gires anteriors però sempre amb un pas cap endavant per difondre un missatge de conscienciació i canvi en la societat actual, així com la seva maduració dalt de l'escenari.

Actuarán:

- 24 de gener- Sala Jerusalem - València

- 29 de febrer- Presentació VDB Rock (Festival Solidari) - Palència

- 27 Març- Sala Nazca- Madrid, amb Aphonnic

- 16 Maig- Ayora, amb Fuckop Family (Aiora)


No hay comentarios:

Publicar un comentario