miércoles, 5 de febrero de 2020

Cor Blanc presenta "forever&tonight", el seu nou EP


Cor Blanc presenta aquest "forever&tonight" (Luup Records, 2020), el seu nou EP. Abans però, avui mateix presenten el darrer single, "Tamagotchi", tema que clausura l'EP i amb el que ens endinsem al món dels somni amb el desig de quedar-nos-hi una estona més, i no despertar encara. El vídeo en col·laboració amb Roster Movistar, ha estat enregistrat amb una Super8 i ens capbussa al món oníric dels Cor Blanc.

L'EP, "forever&tonight", gira entorn de l’amor i la nostàlgia. Ens convida a viatjar a través del món dels somnis i el passat, però tot vist des d’un prisma de joc i poesia, amb una mirada neta i lleugera. És una nit que promet durar per sempre. Musicalment són cançons amb més instrumentació que les de ’You’, el seu primer disc, amb sons més electrònics i sortits directament d’aplicacions de mòbil, amb més guitarres i canvis de ritme sorprenents. 

El títol surt de la cançó que obre l’EP, ‘Dream Mail’, que ens explica una història d’amor que té lloc dins els somnis, a través de cartes; segueix amb la ja coneguda ‘Perfect Blue’, destil·lant melanconia i dolçor a parts iguals; ‘Robot Love’ ens fa testimonis del record d’un romanç ja acabat, però que manté l’esperança de retrobar-se a través del temps; i per acabar tenim ‘Tamagotchi’, amb la que, com hem dit, tornem a endinsar-nos en el món dels somnis, perquè quantes vegades haurem desitjat no haver-nos despertat per seguir en aquell somni? 

El concert presentació de"forever&tonight"tindrà lloc el proper 21 de febrer al cicle Vespres d'Hivern, al Paranimf de la UB a Barcelona.



No hay comentarios:

Publicar un comentario