martes, 17 de marzo de 2020

Disidencia edita un doble cd pel seu XXV aniversi


Disidencia torna al panorama musical per celebrar amb magnificència el seu 25è aniversari, diversos anys després que la banda parés la seva activitat com a grup.
Els tres components originals de la formació: Txus, Jipi i Maki, han decidit que no podien deixar passar per alt una efemèride de tal calibre, tenint en compte que, al seu moment, a més, la banda no va tenir l'oportunitat d'acomiadar-de les seves seguidors tal com els hagués agradat.

Disidencia vol que la celebració dels seus 25 anys sigui una festa per tots i totes i poder tornar a gaudir sobre un escenari amb la formació original. Per a això, la banda de dur a terme la Gira 25 anys, amb l'objectiu de compartir les grans cançons de la seva trajectòria amb totes les persones que els han donat suport durant tot aquest temps, unides a les de el nou públic que es vulgui sumar a aquesta commemoració.

La celebració es materialitza amb la publicació de l'àlbum doble "25 años de disidencia", amb un total de 25 cançons, entre les quals hi ha regravacions d'algunes de les cançons més emblemàtiques de la banda, que van marcar una època, amb altres temes remesclats , als quals s'ha dotat d'un so realment potent i actualitzat. Han tornat a entrar a l'estudi sota els comandaments tècnics de Javier Abreu en l'enregistrament i mescla i, en aquesta ocasió, la masterització ha anat a càrrec de Crossfade Mastering, per Enrique Soriano. Sens dubte, un bon regal que ens fa la banda en format de disc doble; un recull de cançons indispensables per a qualsevol amant de el punk rock.


No hay comentarios:

Publicar un comentario