jueves, 2 de abril de 2020

Morrissey ens presenta el nou àlbum "I am not a dog on a chain"


El passat 20 de març Morrissey va llançar mundialment la seva 13a àlbum d'estudi en solitari, "I Am Not A Dog On A Chain". Aquest àlbum representa el seu tercer llançament a través del segell BMG i el segueix a l'àlbum de versions de l'any passat "Califrnia Son", que va ingressar # 4 en els charts del Regne Unit.

"I Am Not A Dog On A Chain" va ser produïda per guanyador de el premi Grammy Joe Chicarelli (Beck, The Strokes, The Killers) i gravat durant les sessions a Studio La Fabrique a Saint-Rémy-de-Provence, França i Sunset Sound a Hollywood, Califòrnia.

"He produït quatre àlbums d'estudi per Morrissey", va dir Chicarelli. "Aquest és el seu àlbum més audaç i aventurer fins al moment. Ha superat els límits una vegada més, tant musical com líricament. I un cop més, demostra com a compositor i cantant que està en la seva pròpia categoria. En honor a la veritat, ningú pot ser Morrissey sinó ... ¡Morrissey! "

Morrissey va anunciar el llançament del seu nou àlbum compartint el 9 de gener el primer single "Bobby, Do not You Think They Know?". La cançó és un feat al costat de la llegenda de Motown, Thelma Houston, qui potser sigui millor coneguda per la seva interpretació de "Do not Leave Em This Way", que va arribar al cim de l'Billboard Hot 100 el 1977.

El 31 de gener Morrissey va llançar "Love Is On Its Way Out", segon single avançament del seu proper àlbum, i el 21 de febrer va donar a conèixer "Knockabout World", tercer single de l'àlbum que sortirà el 20 de març. La cançó comença amb les veus captivadores de Morrissey que canten "Congratulations - you have survived, Congratulations - you'r still alive!" ( "Felicitats, has sobreviscut, Felicitats, segueixes viu!"), Una cançó enganxosa de 3 minuts amb riffs de sintetitzadors, electrònica rutilant i guitarres sonores que formen una orquestra de exuberants cordes eufòriques.


No hay comentarios:

Publicar un comentario