lunes, 23 de marzo de 2020

Soyla ens presenta "Ángel sobre Berlín"


Soyla és la nova formació d'indie rock de Barcelona, ​​que irromp en l'escena amb una proposta musical única, que sorgeix d'un so indie espanyol fusionat amb la personalitat del rock anglosaxó. Les seves lletres giren entorn dels sentiments amagats de el món urbà, on les restes d'una cultura clàssica es barregen amb la nova realitat de l'era digital. "Ángel sobre Berlín" és el single debut d'el grup, i barreja una sensibilitat poètica amb potència i cruesa.
El grup està integrat per Miquel Laborde (No Tinc nòvia, The Cloudfields ...) com a cantant, compositor i guitarrista, Jordi Pegenaute (Loquillo y los Trogloditas, Los Rebeldes...) com a compositor i guitarrista, Bernat Guardia (Pedro Javier González, Sol Picó, Toni Mira...) a el baix i Pep Terricabras (Els Catarres, La Troba Kung Fu, Maria Rodés...) com a bateria. Tot i que el grup es va formar fa uns anys, ha estat en l'últim any quan la seva identitat ha quedat definida. Aquest procés ha culminat en l'enregistrament d'un àlbum debut, "Soyla", de la mà del productor Manuel Colmenero de Sonobox (Vetusta Morla, Eladio y los seres queridos, Dardem…), que es publicarà durant els propers mesos.

"Ángel sobre Berlín" és la història d'algú que es veu, de cop, en el procés d'allunyament i separació de la persona a qui estima, i mostra sense filtres els sentiments que l'acoltellen a partir d'aquesta perduda.
El single va acompanyat d'un potent i trencador videoclip, dirigit i produït per Tundra Studio, que immortaliza una emotiva història d'amor i pèrdua entre dues estàtues d'un estatus social molt diferent. És una peça cinematogràfica poètica de molta potència visual, molt allunyada de el format grup que solem veure en videoclips i que no deixarà indiferent a ningú.


No hay comentarios:

Publicar un comentario