miércoles, 20 de mayo de 2020

Balkan Paradise Orchestra llança edició especial en vinil "Odissea"


Balkan Paradise Orchestra llança una edició especial de "Odissea" en vinil 12 "transparent ja disponible a prevenda
En les circumstàncies que vivíem fa 2 mesos, hauríem gaudit ja de gran part del "Odissea Tour" de Balkan Paradise Orchestra. Les dates d'aquesta gira s'han posposat als propers mesos de novembre i desembre a causa de la situació generada pel COVID-19.
Però les noies de Balkan Paradise Orchestra, al costat de calaverita Records, no han volgut desaprofitar aquesta aturada i editaran una edició especial en vinil de 'Odissea' el proper 5 de juny.
Aquest vinil serà una edició limitada i exclusiva de 12 "transparent, amb fundes interiors i exteriors a tot color on apreciar tot l'imaginari visual i concepte còsmic de l'àlbum recreat per PrisaMata Studio.
'Odissea' és el nom del segon treball de les barcelonines Balkan Paradise Orchestra, inspirat en "L'Odissea d'Homer" i "2001: una odissea de l'espai" de Kubrick.

El disc va veure la llum el 3 d'abril de la mà de calaverita Records, després d'haver anat coneixent singles i avenços des de finals de l'any passat amb les publicacions de "Amchoor", "Cotnes" i el recent "Da Mas Over".
Inclou nou temes propis i una versió, conformant un univers sonor molt divers; una mena de calidoscopi on formes, colors i textures es barregen. Aquest segon disc és també el resultat d'un procés creatiu en el qual hi ha hagut molta il·lusió però també dificultats que han permès un aprenentatge intern com a grup, sent en si mateix una pròpia odissea. Es tracta d'un viatge èpic que comença a casa, des de les sonoritats més balcàniques amb les quals es va iniciar la BPO, i amb aquest equipatge visita planetes, satèl·lits i estrelles amb sons molt diferents que l'enriqueixen; movent-se cap al desconegut amb la confiança que el camí val la pena.
'Odissea' està disponible a totes les plataformes digitals, botigues de discos, FNAC i des de La Casa de l'Disc.
'Odissea' ha estat produït i gravat per Arnau Altimir. L'enregistrament i barreja han tingut lloc a MGTZM i i la masterització ha anat a càrrec de Chris Gehringeren a Sterling Sound (Estats Units).
Inspirat també en el concepte còsmic, el disseny de l'àlbum i imaginari visual ha anat a càrrec de PrisaMata Studio, dissenyador establert a Madrid que gràcies al seu peculiar estil ha desenvolupat treballs per a companyies com Warner Music, Atlantic Records, EA Games, I & R. Actualment està representat per l'agència internacional Dutch Uncle. Les seves obres també han il·lustrat la música de grups com Weezer, Antemasque (The Mars Volta), Big Wild, Gary Clark Jr., Resident o Caravan Palace i aquest any ha il·lustrat la primera novel·la de Pete Townshend de The Who.

A causa de la crisi del COVID-19 i les seves restriccions, la banda s'ha vist obligada a reubicar els concerts de presentació previstos per a aquests mesos a després de l'estiu. A continuació us deixem les noves dates del "Odissea Tour", amb nou parades de moment per tot el territori nacional i de les quals sis formaran part de l'circuit de concerts Girando Por Salas (GPS).

Videoclip "Da Mas Over", últim single llançat per Balkan Paradise Orchestra

No hay comentarios:

Publicar un comentario